donderdag 03 maart 2011
  10 Replies
  9.8K Visits
  Subscribe
Ik heb een vraagje. Wij gaan strak op vakantie regelmatig rijden in een auto. Nou ziten er gordels op de achterbank maar mijn meiden zijn niet zo groot. We hebben niet veel zin om zitverhogers mee te nemen....weet er iemand of er ook een soort opblaasbare zitverhogers zijn???? Wel hebben ze bij de ANWB verschillende soorten zit en nek kussentjes. Wie weet heeft iemand een betere tip?

Gr Marjolein.
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8712
Hey,

Ik had eigenlijk net dezelfde vraag in gedachten :)
Wij waren eerst van plan om een zitverhoger mee te nemen, maar wij gaan toch aardig wat in de auto zitten en dieren spotten dat wij eigenlijk ook iets gelijkaardigs zoeken of voor zo te gebruiken of voor op de zitverhoger te leggen...

Ben benieuwd?
13 jaar geleden
·
#8713
Hoi,

Ik ben op mijn zoektocht voor autozitjes op vakantie, de volgende opblaasbare autozitjes tegen gekomen:

Easycarseat opblaasbaar autostoeltje [url:3uoibe71]http://easycarseat.com/nl/blog-2/[/url:3uoibe71]

en de

BubbleBum [url:3uoibe71]http://www.bubblebum.co.uk/[/url:3uoibe71]

Wij zijn er zelf nog niet over uit, we nemen voor onze vakantie in Florida misschien een extra koffer mee om 2 zitverhogers in te doen, dan kan deze verder lege koffer na de vakantie gevuld met souvenirs mee terug naar huis. Of we schaffen de Trunki Boostapack of de Sitsac aan..., via ebay heb ik ondertussen toch wel goede prijzen gezien. We hebben er 2 nodig, dus het tikt anders wel aan.

Ik heb me in de opblaasbare autozitjes nog niet helemaal in verdiept (reviews op amazon etc.), maar dan hebben jullie alvast een idee.

Succes en groetjes, Diana
13 jaar geleden
·
#8714
Die easycarseat ziet er super uit!

Bedankt voor de tip!
13 jaar geleden
·
#8715
Super!!
Wij gaan deze week op city trip naar Ierland en blijkbaar zijn die Trunki BoostApak Child Car Seat daar te koop :))
13 jaar geleden
·
#8711
Bedankt voor alle reactie's!!! Het bubblebum zitje is in NL te koop wij <!-- w -->http://www.verkeersmaatje.nl<!-- w --> voor 39,93.
Gr Marjolein.
13 jaar geleden
·
#8716
Beste,

Ik heb gekeken in Ierland maar vind het toch allemaal prijzig! Wij hebben beslist om een gewone zitverhoger van hier mee te nemen!
Desnoods laten we hem daar achter!
Veel succes
13 jaar geleden
·
#8717
Ik heb er net eentje aangeschaft bij Bubblebum. Kennelijk is deze nu ook makkelijk in Nl. verkrijgbaar.
Top ding.
http://www.bubblebum.nl onclick=window.open(this.href);return false;" target="_blank" rel="nofollow noreferrer">http://www.bubblebum.nl"]
<!-- w -->[url=http://www.bubblebum.nl" onclick="window.open(this.href);return false;]http://www.bubblebum.nl<!-- w -->[/url]
12 jaar geleden
·
#8718
Je kan toch ook een zitje huren bij de auto? Dat hebben wij gedaan toen wij afgelopen oktober met onze tweeling (toen nog 3) naar Australië zijn geweest.
12 jaar geleden
·
#8719
Ze hebben in Maleisie geen zitverhoger voor kids van 4/5 jaar oud. Dus een prenatal zitverhogergekocht. Niet speciaal voor de auto maar kan prima.... Via Marktplaats (was een nieuwe) gekocht, zodat mijn jongste straks wat hoger in de auto zit. Het is een klein pakketje met draagband en is superlicht....

Gr marjolein.
12 jaar geleden
·
#8720
We hebben het Easycarseat stoeltje gebruikt voor de vakantie, was handig mee te nemen en doordat je hem kan hergebruiker goedkoper dan een stoeltje huren. Onze ervaring is erg positief, zit erg lekker en is erg makkelijk in gebruik. Mijn dochter vind het lekkerder zitten dan haar normale stoeltje. In warme landen moet je wel af en toe bijblazen. Daarnaast als ze in slaapvallen is zo'n vliegtuigkussentje wel handig, anders hangen ze wel erg in de gordel. We hebben hem via de website [url:1866pbey]http://www.easycarseat.com/nl[/url:1866pbey] besteld voor €65,-, en hadden hem zo in huis.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!