1. eder
 2. Meenemen op reis
 3. woensdag 07 juli 2010
 4.  Abonneer via e-mail
Wij willen onze reis eindigen op Koh samui en zijn op zoek naar een onderkomen met een mooi strand, rustige zee waar gesnorkelt kan worden en we vinden het wel gezellig als er wat te doen is in de omgeving ( winkeltjes, barretjes enz) en dit allemaal voor een leuke prijs.
Weet er iemand iets leuks? Ik zit zelf te denken aan beachcomber in Chaweng of smile house resort in Bophut, maar vraag me af hoe de stranden daar zijn en of dat het een beetje kindvriendelijk is.

Groetjes Eder
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi!

Wij zijn enkele jaren geleden onze huwelijksreis naar Laos/Cambodja gestart op Koh Samui. We hadden voor enkele dagen een mega luxe resort geboekt omte 'honeymoonen' op Koh Samui, Chaweng beach. Super mooi strand, veel sfeer 's avonds met de barretjes en restaurantjes, maar jammer genoeg ook massaal veel discotheken.... Wij hebben twee nachten amper een oog toegedaan door de beats die je heel de nacht kon horen. We zijn dan verhuisd naar Boputh beach voor enkele nachten, Zazen Boutique Resort, en dat was ongelooflijk zalig! Het strand is er minder bounty, maar wat een rust en minstens evenveel sfeer zonder de discotheken. Er zijn hotels in alle budgetten te vinden, want Zazen is niet echt goedkoop, maar als je het ervoor over hebt, een aanrader!

Groetjes!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Meenemen op reis
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij zaten op lamai, naast chaweng, met het bruisende van winkels en vertier, maar niet megadruk. Ik vond het ook een heerlijk strand. Wij zaten in het weekender resort. Een thaihuisje. Niet zo duur, niet prachtig hotel, maar het huisje was prima en lekker ruim, klein zwembad. Het strand heel relax met leuke beachrestaurants waar wij dan ook hele dagen geluierd hebben.
Als je iets verder naar het zuiden van het strand loopt, heb je een mooi aflopend stuk dat met eb gedeeltelijk droog valt. In de plassen konden de kinderen kleine visjes vangen. (vlakbij grootmoeder en grootvaders rots)
Mét kinderen Meas (2003) én Julius (2006): Bali (2021) Bali plan B Griekenland (2020) - New York (2019) - Thailand & Cambodja (2018) - Australië (2017) - Thailand (2012) - Indonesië (2011) - Mexico, Guatemala, Belize & Cuba (2010) - Thailand, Maleisië & Singapore (2008) - USA, Florida (2005)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Meenemen op reis
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!