vrijdag 05 december 2008
  4 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Aan de noordoost kant van mal. schijnt een supermooi eiland te liggen. Ook een parijdelijke plek om te duiken staat er in een reisgids. Is hier iemand weleens geweest??
Perhentian heet het! Als we er komen is het eind december/begin januari en regentijd..
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4697
Hoi Pollie,

Wij zijn helemaal verliefd op de Perhentians!! In 2001 zijn we daar onze reis van 13 maanden begonnen. En we vonden het zo'n mooi plekje dat we in 2002 daar ook onze reis afgesloten hebben. Ook deze reis willen we er graag met ons zoontje naar toe. Ik moet natuurlijk wel rekening houden dat het niet meer zo is als een aantal jaren geleden. Tot mijn schrik hoorde ik laatst dat er nu zelfs reisorganisatie's naar toe gaan. Maar ik weet zeker dat daar ook nog de mooie rustige plekjes te vinden zijn.
Tot mijn spijt moet ik je vertellen dat (volgens de lonely planet) je er in de regentijd niet kan komen. Heel veel hutjes sluiten hun deuren in de regentijd.
Maar er zijn nog genoeg mooie plekjes te vinden. Volgens mij moet Langkawi ook erg mooi zijn. Ben er zelf (nog) niet geweest maar ik dacht dat je daar wel het hele jaar naar toe kan.

Nog heel veel plezier met plannen!!!

Groetjes,
Natasja
15 jaar geleden
·
#4698
Hoi Pollie,

Door jou vraag ben ik ook eens gaan kijken naar dat eiland en ben er helemaal weg van!
Ik had ook gelezen dat je er in de regentijd niet kan komen (okt. tot maart). Maar ik begreep wel dat het vanaf hier niet te regelen (i.v.m. regentijd) viel , maar daar kon je meer geluk hebben om er toch een boot naar toe te regelen. Wel zijn er veel resorts e.d. dus gesloten vanwege de regentijd en er kan dan hevige wind zijn, waardoor het echt afwachten is wanneer en of er wel een boot gaat! De meeste kans heb je dan in de ochtend of middag. Maarja, het is dus wel erg onzeker!!(ook vooral i.v.m met slaapplaats).
Succes!

Gr. Olga Schraven
15 jaar geleden
·
#4699
Ja, dit is echt zo'n bounty eiland! Wij zijn er ook helemaal weg van.. een zee waar je heerlijk kan spelen met de kinderen, duurt een eeuwigheid voordat het diep wordt en zo helder! Super duiken en snorkelen daar... echt super! Helaas gaan wij er niet heen.. wij gaan Thailand doen 4 weekjes.. maar volgende keer... :-)

Groetjes
Merel
15 jaar geleden
·
#4700
Wij wilden normaal eind september naar Perhentian island gaan.
We twijfelen gewoon nog wat omdat we nadien richting Kuching gaan.
Weet iemand of perhentian island nog goed is in die periode?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!