woensdag 30 december 2009
  0 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Zin om eens een keertje lekker in Europa erop uit te trekken. Ga dan eens naar Tsjechie. Wij zijn een week bij 'Ik vertrek'-nederlanders in Tsjechie geweest. Mogelijk dat je ze nog wel kent van de televisie.

Kamperen bij de boer....Dat is mogelijk nog wel de beste omschrijving. Het zijn geen echte boeren, maar ze hebben er wel leuke dieren (hond, zwijn, konijn). Dit is een ontzettend leuke plaats als je kinderen hebt. Je mag alles en niets moet. Het is een boerderij waar ze 3 appartementen hebben en sinds kort is ook de camping gerealiseerd. De binnenplaats is afgesloten waardoor de kinderen heerlijk kunnen spelen. Allerlei speelgoed (trampoline, glijbaan, skelters, fietsje, tent, boeken, etc) is er aanwezig dus kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

De omgeving is schitterend. Kleine plaatsjes, schitterende natuur en een ideale uitvalsbasis om te fietsen. De boerderij is rustig gelegen in een piepklein dorpje waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Ik kan er nog veel over schrijven maar misschien kun je beter zelf een kijkje nemen op de site van Jan en Corrie Hoek.

<!-- w -->http://www.navenkove.com<!-- w -->

Mocht je beslissen om er heen te gaan, dan krijg je beslist geen spijt!!!
Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!