zondag 08 februari 2015
  5 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Gisteren in een vlaag van verstandsverbijstering een retourtje bangkok geboekt (december 2015). We vliegen voor 1780 euro met 4 personen met Qater airways (vooor die prijs moest ik gewoon boeken :-)).

Maar nu het eeuwige dilemma: wat gaan we doen? Ik twijfel tussen een combi van Cambodja en Thailand of alleen Thailand. Of ook Laos... Of..... Vorig jaar zijn we in Cambodja en Thailand geweest en dat smaakte naar meer! Wat hebben we genoten en er is nog genoeg te ontdekken voor nog een vakantie. Of blijven we in Thailand en gaan we naar het noorden en het strand. Paar jaar geleden hebben we dat ook deels met de kids gedaan, maar ook daar is nog genoeg te doen.

Ivm het piek van het piekseizoen gaan we dus wel weer alles vantevoren vastleggen. Tips iemand?

Dit zou de cambodja combi worden:
Bkk - Siem Reap - Battambang - Koh Kong (onmogelijke route) - Ko Chang - BKK

Of thailand:
Bkk - Chiang Mai - auto huren en rond rijden door het noorden - Strand (Ko chang of zuidelijker)

TIps.....?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#17805
Hallo Francine,

Ik heb geen antwoord op je vraag. Maar wil je me vertellen waar je deze super tickets hebt gevonden?

Geniet van de voorbereidingen.

Gr maartje
8 jaar geleden
·
#17806
Hoi Maartje,

Ik heb bij budgetair geboekt (5 dec - 31 dec vanaf amsterdam). Zat al een paar weken regelmatig te neuzen, maar dit was de eerste aanbieding onder de 1800 euro. Met Ukranian air kan je trouwens ook spotgoedkoop vliegen :-).
8 jaar geleden
·
#17807
Oh haha zo herkenbaar dat je dan moét boeken. Dat had ik met aanstaande zomervakantie, toevallig ook Thailand. Is ook geen straf natuurlijk.

Is het noorden in december niet erg fris 's nachts? Ik lees verschillende reisverslagen/blogs en weet niet meer wie maar dat herinner ik me.
8 jaar geleden
·
#17808
Is het noorden in december niet erg fris 's nachts? Ik lees verschillende reisverslagen/blogs en weet niet meer wie maar dat herinner ik me.


Dat is voornamelijk in de bergen zo. Bv Pai
In de lager gelegen delen zoals Chiang-mai valt het wel mee. Is net na het regen seizoen dus de natuur is wel erg mooi dan.
8 jaar geleden
·
#17809
In 2013 zijn we in december ook in het noorden geweest (Chiang Mai en Chiang Dao). Vooral Chiang Dao was ijskoud s nachts!! Er was blijkbaar wel een officiele noodsituatie vanwege de extreme kou (het koelde 's nachts af tot 5 graden).... Temperatuur is daarom wel een reden om naar Cambodja uit te wijken....
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!