zaterdag 09 augustus 2008
  6 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Hallo,

Nu lees ik veel over het zuiden, maar niet zoveel over mensen die met kleine kindjes het Noorden ontdekken. Zijn er mensen met tips in het Noorden.
Wij zijn van plan Chiang Mai, Mae Hong Son, Pai,Mae seriang, tot we terug in Chiang Mai zijn.

Groetjes
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4184
Hoi Kelly,

Heb je inmiddels al meer info over het noorden van Thailand? Wij hebben in de winter van 2006/2007 ongeveer drie weken in Chiang Mai gezeten en hebben vanuit daar uitstapjes gemaakt. Hierover kun je in onze reisverslagen lezen. We hadden toen ook graag naar mae hong son e.o willen gaan, maar hebben daar toen vanaf gezien omdat het zo ver rijden was. Imme was toen 15 maanden, en nogal een onrustige dreumes, dat speelde ook mee.

Achteraf vonden we het jammer dat we het toch niet hebben gedaan. Chiang Mai is leuk, maar drie weken is wel erg veel om op één plek te zitten. Zeker als er geen strand bij is. Heb ik je al eerder de website gegeven van het kindvriendelijke Chang garden? Wordt gerund door twee Nederlandse vrouwen. Klinkt als een aantrekkelijk plekje. <!-- w -->http://www.chang-garden.com<!-- w -->.

Wij zijn ooit eerder, zonder kinderen, wel met de boot van Chiang Mai naar Chiang Rai geweest.

Weet je al wat jullie in het noorden willen gaan doen? Je had het al over Thaton?

Groeten,

Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

15 jaar geleden
·
#4185
Hoi Kelly,

Wij gaan ook naar het noorden van Thailand met ons zoontje van 3 jaar. Leuk dat jullie daar ook naar toe gaan. Lijkt me erg mooi!!! De plaatsen die jij opnoemde willen wij ook gaan zien. We zijn al eerder in Thailand geweest en hebben toen veel in het zuiden gezien. Jullie vertrekken volgens mij al vrij snel,klopt dat? Wij gaan pas eind december dus moeten nog even geduld hebben. Kan ik jullie ook volgen via deze site? Dan kan ik alvast lekker gemaakt worden voor onze reis. Nog veel succes en plezier met de voorbereidingen!

Groetjes,
Natasja
15 jaar geleden
·
#4186
Hallo,

Inderdaad we hebben al heel wat info gevonden, onze planning is als volgt:

Bankok 3 dagen
Binnenlandse vlucht naar Chiang Mai ( 2 à 3 dagen)
Nationaal park, met de hoogste berg Doi Inathon (2 dagen)
Daarna vanuit het park richting Mae Hong son (2 dagen)
Van Mae Hong Son naar Soppong (1 nachtje) om zo de lange rit in stukjes te doen en daarna naar Pai (2 dagen) en zo terug naar Chiang Mai, de nachttrein naar Bangkok.

Eerst hadden we gedacht om de boot van Tha ton naar Chiang Rai te nemen maar het is 5 uur op de boot dit lijkt mij lang met Mathis.

Dit is onze planning, we zullen zien in hoeverre we ons aan deze kunnen houden.

Wij vertrekken 12 september super hé

Onze blog waar voorlopig nog niet zoveel op staat is http://www.boesibai.blogspot.com/" target="_blank
15 jaar geleden
·
#4187
Klinkt goed allemaal! Ik ben benieuwd of jullie je aan de planning houden. In de praktijk is alles vaak toch wat anders. Wij zijn niet van plan om de route van te voren te plannen,we zien daar wel. We weten wel globaal wat we graag willen gaan zien. Beginnen in Bangkok (zoals de meeste mensen), dan gaan we waarschijnlijk naar Koh Chang (lekker even bijkomen) en dan richting het noorden. Ik vind het heel leuk om jullie te gaan volgen,kunnen we ideeen op doen!

Jullie vertrekken echt al heel snel,Super!!!!!!

Groetjes,
Natasja
15 jaar geleden
·
#4188
Dag Kelly,

we zijn zelf een paar jaar gedleden met onze zoon van net geen 2 naar noorden van thailand gegaan via Ayuthaya, Sukhothai, Phrea, Nan en Chiang Rai - teruggevlogen naar bangkok en thuis. Nan was voor ons favoriet: een klein, rustige plekkie waar ze precies weten hoeveel toeristen er waren (niet veel dus). vanaf daar zijn er ook mooie tochten te maken. Zeker aan de noordoost kant is het toerisme dus minder en kost het wat meer moeite om tochtjes te regelen (gewoon niet zoveel ureautjes en guesthouses). noorden van thailand: heerlijk!

Groeten, maurice
15 jaar geleden
·
#4189
Bedankt, maar reeds terug.

Groetjes
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!