maandag 31 oktober 2011
  7 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Ik heb tickets gezien met emirates, 2 volwassenen en 2 kids, van Düsseldorf naar Singapore of Kuala Lumpur voor ca. 2700,-. Van daaruit door naar Bali a 50 euro pp.
Is dat een goede prijs, of moet het goedkoper kunnen? O ja, midden in het hoogseizoen, 18 juli heen, 10 augustus terug.
Groeten
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9772
We hebben nu geboekt, 4 tickets, dusseldorf-singapore a 2.722,- 4 juli heen, 27 juli terug. Van Singapore naar Bali moeten we nog boeken, zal wel airasia of jetstar worden.
groeten
12 jaar geleden
·
#9771
Strakke prijs lijkt me. Afgelopen zomer 265o betaald in hoogseizoen rechtstreeks Naar bankok met china air, maar dat was een mazzeltje. Dit weekend met austrian airlines naar bkk geboekt voor 2840, maar wel met korte tussenstop. Dat viel me nogal tegen met turkisch airlines en egypt air. Afgelopen zomer veel gevlogen met air asia. Echt supergoede maatschappij voor dat geld.
12 jaar geleden
·
#9770
Wij hebben inderdaad de tickets met Emirates gekocht (dusseldorf - singapore) voor 2700 euro. Toen wij aan het kijken waren, zagen we dat 's ochtends vroeg (en 's nachts) de prijzen rond 2700 lagen. Keek je 's avonds dan lagen dezelfde vluchten 100 tot 300 euro duurder. De volgende ochtend waren de prijzen weer lager.

De vluchten naar Java en terug van Bali hebben we met Air Asia geboekt. Het viel ons nog tegen hoeveel er uiteindelijk bij kwam. Wij hebben bijv. voor de vlucht Bali/Singapore voor de promoprijs kunnen boeken (25 euro pp) maar uiteindelijk waren we voor 2 volw en 2 kinderen en drie koffers (!) 223 euro kwijt! (zonder reisverzekering, zie hieronder)

Ergens krijg je bij het boeken van Air Asia tickets ook te maken met een reisverzekering. Je kan dan niet ergens een vakje uitvinken maar je moet (ik weet niet meer waar precies) ergens op een niet voor de handliggend woord klikken en dan nog een paar keer bij info door klikken en uiteindelijk krijg je ergens de mogelijkheid om dan dit te annuleren. Bij onze eerst tickets waren we hiermee bezig en toen kregen we een waarschuwing dat we binnen 20 seconden moesten bevestigen anders waren we te lang bezig (en dan kan je al je paspoortgegevens etc op nieuw intypen) dus toen hebben we voor akkoord gekozen. Bij de tweede vlucht (Bali terug naar Singapore) is het ons gelukt om de reisverzekering er niet bij te krijgen.

Succes allemaal!!
12 jaar geleden
·
#9769
Wij gaan eind juli en rond 20 augustus terug van Brussel naar Bangkok en dan door naar Jakarta (en later verder naar Bali) en onze 'grote' vlucht kost iets van een 2.400 (met Qantas). Maar de vluchten naar Jakarta zijn duurder. Klinkt dus als een behoorlijke deal.
12 jaar geleden
·
#9768
We zijn afgelopen jaar naar Colombia geweest met de 2 jongens, reisverslag staat ook op de site, maar we willen het dit jaar iets relaxter doen. We dachten aan 3-4 plaatsen op Bali en misschien lombok. Daarna zouden we nog naar Sumatra willen voor de oerang oetangs. En misschien zijn er nog andere mooie dingen te zien op sumatra, nog niet zo verdiept in indonesie....
Ook handig voor de terugweg, sumatra ligt al lekker dicht bij Kuala Lumpur (of singapore).
groeten, Hugo
12 jaar geleden
·
#9767
Lijkt mij ook een prima prijs voor vier tickets, in het hoogseizoen zul je het niet snel voordeliger krijgen. Ik zie bij D-reizen dat Egypt Air nog iets voordeliger is, vanaf Amsterdam. Gek eigenlijk, diezelfde vlucht op dezelfde datum is bij Cheaptickets ruim 50 euro duurder per ticket.

Wat zijn jullie plannen? Alleen Bali (wat al heerlijk is...) of ook nog naar Java of Lombok?

Groet,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

12 jaar geleden
·
#9766
Mij klinkt het goed in de oren, want ik zou verwachten zo'n 1000 euro pp kwijt te zijn in het hoogseizoen. Heb je al op http://www.airasia.com gekeken voor vluchten vanuit Londen?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!