vrijdag 09 juni 2017
  4 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Hallo,
Deze zomer vertrekken we voor 5 weken naar Fiji en Australie. We blijven eerst vier dagen in Seoul, zuid korea daarna voor 12 dagen op Fiji (2 eilanden) en dan nog een kleine drie weken in Australie. Omdat de periode kort is in Australie blijven rondom Brisbane (daar woont mijn broer). We gaan in ieder geval naar Tamborine NP want daar verblijven we een aantal nachten verder hebben we nog niets geboekt (alleen een huurauto). Heeft iemand nog tips in of rondom Brisbane? Is bijvoorbeeld Lamington NP de moeite waard? En Fraser Island is dat echt wel zo leuk? En de pretparken (gold coast), zijn die de moeite waard? We willen niet helemaal naar het noorden (cairns) of zuiden (sydney) daar zijn we al eens eerder geweest.
Ik hoop dat jullie ons een beetje op weg kunnen helpen.. :-)
Groetjes, Tessa
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#24261
Ik was erg onder de indruk van de QUEENSLAND ART GALLERY | GALLERY OF MODERN ART. Absolute aanrader.
https://www.qagoma.qld.gov.au/


Dat vind ik een leuke tip! Is ook vlakbij de South Bank Parklands. Wij zitten in Hotel Grand Chancellor en komen daar eind van de middag aan. We gaan met de airtrain naar Central Station.
Volgende dag vliegen we eind van de dag naar Cairns. Ik denk dat we dan de dag bij South Bank Parklands gaan doorbrengen. Gallery lijkt me leuk om dan doorheen te lopen.

Iemand ervaring met Wheel of Brisbane? Is dat leuk?

Met de metro gaan we dan naar Airport (domestic). Ik denk erover om lopend (25 min) of Uber of Grab te gebruiken om van het hotel naar SouthBankP te gaan. Iemand ervaring met deze dienst in Australië? Ik heb het nooit gebruikt.
6 jaar geleden
·
#24260
Fraser Island was leuk, we hebben daar in een natuurlijke stroomversnelling gezommen. Hervey Bay hebben we een boottocht op zoek naar dolfijnen gedaan.
De goldcoast vonden wij niks.
6 jaar geleden
·
#24259
Gaaf vooruitzicht!

Ik vond Fraser Island echt de moeite waard, maar het is alweer wel een tijdje geleden. Stradbroke Island vond ik ook erg leuk. Verder is walvissen spotten bij Hervey Bay ook echt super! Zie een aantal van onze tips aan de Oostkust http://www.dreamtheworld.nl/category/oost-australie/

Veel plezier!
6 jaar geleden
·
#24258
Ik was erg onder de indruk van de QUEENSLAND ART GALLERY | GALLERY OF MODERN ART. Absolute aanrader.
https://www.qagoma.qld.gov.au/
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!