zaterdag 04 juli 2009
  1 Replies
  1.5K Visits
  Subscribe
Wij denken eraan om met de tent door Nieuw Zeeland of Australië te trekken.
Is dit aan te raden? Ons zoontje zal dan 3 of 4 jaar zijn.
Mag je wildcamperen, wat is de prijs van een camping plaats, het zijn nog maar ideën...

Thx
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5506
Hoi Kelly,

Jij bent druk bezig allerlei nieuwe bestemmingen te zoeken..........zowel in Australië als NZ kun je ontzettend goed kamperen. Je hebt campings in allerlei prijsklassen.
Toen ik 11 jaar geleden door Australië trok, sliepen we vaak in onze tent naast de auto op een parkeerplaats aan de autoweg. 's avonds was er vrijwel geen verkeer, let wel in west Australië, en dan maakten we een kampvuurtje. Uiteraard dan niks aan voorzieningen. Ook had je een soort natuurcampings, waar dan een potje stond waar je 5 dollar in moest doen als donatie.
Ook in NZ heb je allerlei kampeermogelijkheden, alleen vrij kamperen hebben wij daar niet gedaan. Maar ook daar groene campings die maar iets van 5 dollar per nacht waren.
De route die Klaas en Els hebben gedaan, was ook een deel van mijn route in Australië, daar ben ik van Perth naar Broome, naar Darwin, Alice Springs, Cairns en teruggevlogen vanaf Brisbane (2 maanden, bijna 11.000 km afgelegd)
In NZ hebben wij in 9 weken zowel het zuid- als noordeiland gezien. Kamperen vond ik persoonlijk in Australië fijner vanwege het betere weer. In NZ, alhoewel lente/zomerperiode, kon het op het zuideiland 's nachts gewoon vriezen. Veel plezier met uitzoeken, het zijn allebei prachtige continenten!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!