maandag 14 november 2011
  2 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Hallo,

Wij gaan in april met onze baby van dan 6 maand en onze zoon van dan 2,5 jaar voor vier weken naar NZ.

Nu vroegen wij ons af wat we mee zullen nemen voor het vervoer van de kids. Voor de baby nemen we een buggy die in slaapstand kan en een manduca draagzak mee. Voor onze zoon in ieder geval een grote rugdrager. Maar zouden we voor hem ook een buggy mee moeten nemen? Is misschien wel handig ivm zijn middagslaapje ed?

We gaan trekken met een camper. We nemen voor de kids het deryan reistentje mee. We hopen dat die in de alkoof past, zodat een van twee daar kan slapen. Heeft iemand ervaring met twee kleine kids in een camper?

En weten jullie ook wat voor babystoeltje ze in nieuwzeeland gebruiken voor in de camper?
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9792
Hoi,

Ik zou geen 2 buggy's meeslepen. Mocht je er echt eentje missen dan kan je er altijd ter plaatse een goedkoop exemplaar bijkopen. Ik ben niet in Nieuw Zeeland geweest maar wel in Australie, met camper. Mijn zoontje van destijds 2 heeft, samen met zijn grote zus (4,5), "los" in de alkoof geslapen. Ging prima omdat er s'nachts een veiligheidsnet voor gespannen wordt dat hij echt met geen mogelijkheid los kon krijgen.

Rineke
12 jaar geleden
·
#9793
Hoi Rineke,

Wij (vriend, dochtertje van dan bijna 2 en ik) gaan in september voor drie maanden naar Australië. Kun je mij vertellen welke camper jullie gehuurd hebben en bij wie. Wij zitten namelijk nogal in dubio over hoe Noortje moet slapen, hebben een Deryan tentje maar dat past waarschijnlijk niet en zo'n net lijkt me een ideale oplossing als ze daar boven kan slapen.

Groetjes,
Wietske
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!