woensdag 28 januari 2015
  10 Replies
  3.7K Visits
  Subscribe
De first monkey school heeft iets nieuws te bieden, ze bieden voortaan een all- in pakket aan, het gaat om 3 pakketten.
Het betreft 1, 2 of 3 overnachtingen, eigenlijk alles is inbegrepen zowel de overnachting(en), de transfers, de excursies en alle maaltijden.
Het is zeker de moeite om even te bekijken.
<!-- w -->http://www.firstmonkeyschool.com<!-- w -->
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17621
Kijk dat klinkt goed... We waren er tot zover al uit dat we er in ieder geval heen wilden! Ik kan er alleen niets over vinden op de site?!
9 jaar geleden
·
#17622
Staat in het rood geschreven dat je ergens op kan linken. Ik moest ook even zoeken.
9 jaar geleden
·
#17623
Aaah en alleen als je nederlandse site hebt geselecteerd.

http://www.firstmonkeyschool.com/PDF%20 ... mpleet.pdf
9 jaar geleden
·
#17624
Bedankt voor de tip. Ziet er leuk uit!
9 jaar geleden
·
#17625
Wat vinden jullie van de driedaagse? Dag 1 apenschool met lunch en diner overnachting, dag2 ontbijt bron, grot , waterval, diner en overnachting , dag 3 dolfijnen en vuurvliegjes, diner en overnachting. Kost voor 2 personen ongeveer 600 euro voor 3 personen. Ik vind dit behoorlijk aan de prijs. (Zoon in ons 2-persoonsbed = geen optie, dus hij moet apart slapen. Anders was het 536)

De school, vuurvliegjes en roze dolfijnen staan wel echt op mijn wensenlijstje. Kan ik dit niet veel beter los regelen? Ik zie op de site dat veel mensen verwijzen naar de beheerder van de Apenschool. Is het los boeken van deze twee dagen dan veel goedkoper of weegt dit niet op tegen het gemak van alles vooraf geregeld te hebben.

Ik wil Arjan ook nog even mail om te vragen of ik ook een tweedaagse kan regelen die bestaat uit dag 1 en dag 3. Maar ben benieuwd naar jullie mening.
9 jaar geleden
·
#17626
Ik kan je zeggen dat het wel de moeite waard is en volgens mij zijn de prijzen ook als je het apart boekt wel gelijk.
Wij hebben eigenlijk alles op het lijstje al gedaan, we gaan alleen dit jaar nog de vuurvliegjes doen omdat onze zoon de vorige keer toen we er waren ziek was en toen konden we niet gaan.
Ik denk als ik alles zo bij elkaar optel, bij ons dus gedeeld door 3 omdat we nu voor de derde keer gaan, dat dit ook wel op hetzelfde bedrag uitkomt.
Ik weet dat Arjen bijv voor de dolfijnen een boot met "kapitein" moet huren en die moet natuurlijk ook betaald worden.
9 jaar geleden
·
#17628
Fijn om te weten dat het een goede en eerlijke prijs is (voor hun en voor ons). Volgens mij is alles bij hun tot in de puntjes geregeld, dus ik kijk er nu al naar uit. Ga ze het weekend mailen.

Na hun te hebben bezocht willen we een week naar het strand om de reis af te sluiten. Hetbi dan eind december, kerst. Waar kunnen we dan het beste heen. We denken zelf aan een kleinschalig complex op/bij het strand waar relatief veel families komen. We houden er wel van om een haventje of centrum te kunnen bezoeken en wat rond te kunnen struinen in de omgeving. Oja, we zijn ook dol op snorkelen, krabbenvangen etc.
9 jaar geleden
·
#17629
Wij vonden de saladhut erg leuk.
9 jaar geleden
·
#17630
@Moerkens Dat ziet er idd super leuk uit! Alleen ik dacht dat we in december ivm het weer heb beste konden afzakken richting Krabi-Andaman Zee.
Als Koh Phangan in dec ook goed is, scheelt dat wel veel gereis.
9 jaar geleden
·
#17627
Oeps, even niet aangedacht, helemaal gelijk hoor, je kan in die periode beter aan de andere kant gaan zitten.
Koh Lanta vonden we ook heel erg leuk, mooie stranden, rustig eiland en een redelijk centrum. Wij zaten in golden bay cottage maar er zijn nog veel meer leuke plekjes te vinden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!