zaterdag 14 mei 2016
  3 Replies
  1.5K Visits
  Subscribe
We houden de ticketprijzen al in de gaten. Het duurt nog even want we kijken voor volgende mei vakantie maar de tickets zijn inmiddels boekbaar :-)

We zien veel vluchten van en naar vliegveld EWR gaan (met SAS) en JFK (met Icelandair). Iemand ervaring met deze vliegvelden? Hoe is de bereikbaarheid (snelheid/kosten) naar het centrum van New York vanaf deze vliegvelden?
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#20808
Wij zijn een aantal jaar geleden via Newark gevlogen naar New York. We hebben toen de trein genomen vanaf het vliegveld naar Central Station. Vanaf daar verder de metro genomen naar ons hotel. Was heel goed te doen. Weet niet meer hoeveel we kwijt waren aan treintickets. Ik had er over gelezen in de Lonely Planet weet ik nog.
7 jaar geleden
·
#20809
Ik zou zeggen google eventjes.. alle vliegvelden in NY hebben hun voor en nadelen. Zowel op JFK als Newark gevlogen en maakt weinig uit.
7 jaar geleden
·
#20810
Ik had al op internet gekeken maar kwam er nog niet echt uit of en zo ja, welk vliegveld handiger is. Ik zie ook veel verschillende kostenplaatjes, vandaar dat ik hoopte dat iemand er ervaring mee heeft.

Fijn te weten dat het niet heel veel uitmaakt.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!