maandag 26 september 2016
  5 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Hoi, mijn naam is Kim en heel heel misschien ga ik samen met man en zoon van 11 in december een maand naar Vietnam. Het hangt er nog om of manlief en ik vrij kunnen krijgen. School is al wel geregeld. Op dit moment nog geen concreet routeplan of vlucht geboekt maar wel vast een vraag. Mijn zoon houdt wel van 'beleven van het butenlandse leven' maar wil niet de hele dag tempels bekijken of over markten slenteren. Hij wil graag wat doen, is een kleine Freek Vonk en wij houden alle drie wel van actieve activiteiten. In Thailand hebben we vorig jaar bv vrijwilligerswerk gedaan bij een olifantenopvang, getokkeld in het oerwoud, een jungle tocht gemaakt, geslapen in een boomhut en een slangenmelkerij van het rode kruis bezocht. Dingen als op de foto met tijgers en een ritje op de rug van een olifant doen we uit principe niet. Hebben jullie tips voor dit soort activiteiten/belevenissen? Dan kan ik daar misschien mijn route omheen plannen.
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22394
Wat een mooi vooruitzicht!

In het noorden kun je meerdaagse trekkings doen in de buurt van Sapa, naar de bergstammen. Wat ook heel leuk schijnt te zijn is met de motorrijders van Dalat rondtoeren. Is iets minder Freek Vonk achtig, maar je ziet het land op een andere manier.
7 jaar geleden
·
#22395
Jaa op de motor, lijkt me geweldig. Iemand nog tips voor welke instanties wel/niet of welke routes extra leuk zijn?
Trekking staat ook zeker op mijn wensenlijst. Wilde gibbons zoeken (en vinden) in de oerwouden van Thailand vond ik zo bijzonder! Ik zag ook rotsklimmen heb ik ook nog nooit gedaan, lijkt me ook wel wat!
7 jaar geleden
·
#22396
Hebben jullie beiden een motorrijbewijs?

In dat geval heb ik nog wel een optie...
7 jaar geleden
·
#22397
sorry voor de late reactie!! Mijn man heeft wel een motorrijbewijs, ik niet.
7 jaar geleden
·
#22398
Met twee motorrijbewijzen had je de optie gehad om twee motoren ter plekke te kopen en na drie weken rijden te verkopen (dat wordt meer gedaan).
Maar zonder motorrijbewijs ga ik het je echt niet aanraden..
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!