woensdag 12 juni 2013
  7 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Ik heb op meerdere sites gelezen, dat de entreeprijzen voor de nationale parken schrikbarend gingen stijgen vanaf 1 oktober 2012. Erawan zou b.v. nu 500 bath kosten voor volwassenen en 300 voor kids terwijl dat eerder 200/100 was. Er wordt echter nergens melding van gemaakt dat de regel ook daadwerkelijk ingevoerd is.

Ik ben erg benieuwd of er onder jullie mensen zijn die [i:36gp0hej]na 1 oktober 2012[/i:36gp0hej] in de verschillende parken geweest zijn en wat jullie daar voor betaald hebben. Ik ben voornamenlijk geinteresseerd in Erawan, Khao Sok, Khao Yai en mooie parken in het noorden, die we eventueel volgende maand willen bezoeken.

Alvast bedankt!
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13579
Wij waren er nog heel recent en de prijzen zijn nog altijd dezelfde gebleven. Wij hebben Khao Yai, Erawan, Doi Inthanon, Phu Wiang en Doi Pha Hom Pok NP gedaan. En wij moesten telkens 200 bath toegang betalen en voor de kindjes hebben we zelf nooit moeten betalen. (ze zijn 6, 4 en 1 jaar).
We hebben ook nooit iets gehoord van prijsverhoging.

Groetjes
10 jaar geleden
·
#13580
Ik heb er inderdaad ook van gehoord. Wij gaan ook volgende maand dus ben heel benieuwd.
10 jaar geleden
·
#13581
Karoline, jullie hadden toch Khao Yai met een gids van Greenleaf Guesthouse gedaan? Juist op hun site staat dat de entrance fee 400 THB is (http://www.greenleaftour.com/tours.html).
10 jaar geleden
·
#13582
Heb net nog eens al mijn andere toegangstickets bekeken en daar staat overal 200 bath op als toegangsgeld.
We zijn idd met greenleaf tours naar khao Yai NP geweest. We betaalden dan 1500 bath voor de 2 tours. Heb nooit de aparte prijzen gezien.
Maar we hebben uiteindelijk maar 3000 bath in totaal moeten betalen. Voor de kinderen hebben we niets moeten betalen. Ondanks dat er op hun site stond dat de kinderen aan halve prijs waren. En we kregen een eigen gids en pick up omdat we met 3 kinderen waren.
Als je Khao Yai park doet is die organisatie echt wel een grote aanrader!!!
10 jaar geleden
·
#13583
Dat scheelt dan gelukkig weer een heleboel. Vonden jullie Khao Yai de moeite waard? En hebben jullie ook bij Greenleaf overnacht?
10 jaar geleden
·
#13584
Wij hebben idd overnacht in het greenleaf. Ze pikten ons gratis op aan het "busstation" in Pak Chong. Ze hebben daar een familiekamer en we betaalden 300 bath/ nacht. Wel primitief maar proper. Je kunt er ook zeer goedkoop en zeer lekker eten. En vlakbij is er een 7/11 wat we perrsoonlijk superhandig vonden.
Wel eventjes op voorhand bellen dat je komt want het is er een drukke bedoening. Als je belt klinken ze soms wel onvriendelijk maar hun serivce en tours zijn uitstekend.
Toen we weer vertrokken brachten ze ons 's morgens gratis naar het treinstation.
Khao Yai vonden we zeer de moeite. 1 van onze hoogtepunten van Thailand. We hadden ook wel goed weer waardoor we veel dieren hebben gezien. De gidsen nemen echt hun tijd om alles uit te leggen en om dieren te zoeken. Ook de kindjes mochten steeds meekijken en meezoeken door de grote verrekijkers. Wat al een attractie op zich was voor hen.
De batcave is ook een zeer grote aanrader.

Groeten
10 jaar geleden
·
#13585
Ik las gisteren op een ander forum van iemand die bij vieng travel gewerkt heeft, dat de prijzen voor de meeste parken in 2013 nog niet aangepast zijn, en dat dit ws in 2014 wel gaat gebeuren, dus wie dit jaar nog gaat heeft mazzel :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!