1. Wolfhagen
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. zaterdag 09 januari 2016
 4.  Abonneer via e-mail
Aanstaande zomer willen we met ons gezien (kinderen van 8 en 6) voor het eerst een rondreis gaan maken door Thailand, echter we zijn er nog niet uit of we naast centraal Thailand naar het noorden, of juist naar het zuiden moeten gaan.
Kan iemand ook kijkend naar de leeftijd van onze kinderen ons hier in adviseren? Daarnaast zijn tips natuurlijk van harte welkom.
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Beide zijn mooi en als je minimaal 3 weken te besteden hebt dan zou ik het gewoon combineren. Het is maar net wat je wil, in het noorden vind je vooral veel cultuur en naar het zuiden ga je vooral voor de mooie stranden, in jullie periode wel voor de oostkust kiezen ivm het weer. In het zuiden kan je ook de jungle van Khao sok bezoeken en er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen te vinden. Ik zou gewoon even wat op het forum rond gaan speuren en wat reisverslagen gaan lezen zodat je precies weet wat jezelf intressant vind, reizen is ook heel persoonlijk natuurlijk.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Daar sluit ik me helemaal bij aan beide zijn anders. Persoonlijk zou ik voor een eerste keer Thailand kiezen voor het midden Kanchanaburi, Ayuttaya in combi met de stranden in het zuiden maar ik ben dan ook fan van mooie eilanden.
Met dochter (2013: Thailand,Myanmar,China,Cambodja, Vietnam, Myanmar, Maleisië. Colombia,Peru, Bolivia, Chili, Panama, USA, Canada. n, Egypte next USA, Brazilië
http://www.gezinopreis.nl
 1. meer dan een maand geleden
 2. Thailand - reizen met kinderen
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!