woensdag 29 december 2010
  0 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Yes! Wij gaan volgend jaar juli naar Florida! We hebben onze tickets (British Airways), hotels, villa en een huurauto al geboekt en hebben er veel zin in. We gaan weer 25 dagen, net als afgelopen jaar naar Thailand en Cambodja, echt een heerlijk idee!

We gaan naar Miami, de Keys (duiken/snorkelen), met een airboat door de Everglades (krokodillen spotten) en hebben een villa met privé zwembad (+ 3 zwembaden op het park) gehuurd bij de Disney parken (Orlando).

Als iemand nog tips heeft, of een reisverhaal, dan hoor ik het graag. We moeten nog wel de entreekaarten voor de Disney parken aanschaffen, wat een hoop verschillende kaarten... Ik zou zo snel niet weten welke voor ons het meest geschikt is. Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen, volgend jaar juli zijn ze 6 en 3 jaar (bijna 4 jaar). Dus alle tips zijn welkom!

We zijn net terug van 3 dagen Parijs en 2 dagen EuroDisney (daar waren we met de kerstdagen), dus ik moet even bijkomen en dan ga ik mij helemaal in deze voor ons nieuwe bestemming verdiepen!

Groetjes, Diana
Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!