dinsdag 07 juni 2011
  10 Replies
  6.6K Visits
  Subscribe
we gaan naar thailand en had gezien dat er muggenarmbandjes bestaan voor kinderen. Iemand daar ervaring mee ? vraag me af of het helpt ...
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9156
Trap er niet in. DEET, DEET of DEET zijn de keuzes.
12 jaar geleden
·
#9157
En het alternatief voor DEET, namelijk MOSI-guard? Ik heb er al heel wat over gelezen en het blijkt toch wel zijn werk te doen.

En het is niet schadelijk voor kinderen. Enige minpunt is dat het niet gemakkelijk te vinden is. Hier in België kan je het kopen bij AS-adventure en er zijn ook enkele online webshops waar het verkrijgbaar is.

Anderzijds sluit ik me wel aan bij dhans, die armbandjes zijn weggegooid geld...
12 jaar geleden
·
#9158
Toen we nog in Belgie woonden..... Mosiguard ook geprobeerd. Werkt zeer beperkt en alleen voor Europese muggen ;-) . Azie: DEET.
12 jaar geleden
·
#9159
Toen de kinderen nog wat kleiner waren (<2 jaar) hebben wij wel Mosi-guard gebruikt. Dat ging prima. Daarbij moet ik wel zeggen dat de kinderen overwegend bedekkende kleding droegen, zoals rompers met lange mouwen en lange broeken.

Helma
12 jaar geleden
·
#9160
DEET!!!!
Wij zijn zeer tevreden van Care plus ook in kids versie verkrijgbaar!
12 jaar geleden
·
#9161
Care plus kids bevat ook geen DEET.

Ik blijf toch wel overtuigd over mosi-guard. Heb er toch heel wat artikels over nagelezen en ook bij AS adventure (waar ze beide verkopen) zijn ze er heel positief over. Wij hebben het gebruikt op onze vorige reis in Thailand en hadden ook geen muggebeten ermee.

Ik vind voor mij persoonlijk de overweging tussen het schadelijke van DEET (vooral bij mijn relatief kleine kinderen) en het minieme risico op malaria in Thailand toch wel belangrijk. En dan kies ik resoluut voor mosi guard.
11 jaar geleden
·
#9163
In dit artikel staan allerlei muggenwerende middelen op een rij: http://www.ruudoleo.com/weblog/pivot/en ... og_title_1

Handig!
11 jaar geleden
·
#9162
Wij zagen deze zomer een stel Canadezen, die een soort van ticket op hun kleding plakten, die muggenwerend werkte. Weet alleen niet hoe die dingen heten en of ze ergens te krijgen zijn in Nederland. Zal weer eens googlen.
11 jaar geleden
·
#9164
Niet om de verwaring groter te maken maar Deet 50% doet voor mij persoonlijk helemaal niets. De muggen vinden mij blijkbaar zo lekker dat smeren eigenlijk zinloos is. Verder voel ik mij altijd smerig als ik dat vette spul op mij huid smeer.

We gaan binnenkort naar Bangkok en verblijven in het Phranakorn hotel waar ze hun eigen eco muggenrepellent maken. Ik ben erg benieuwd naar de werking daarvan en heb ook meer vertrouwen in lokale producten. Daarbij moet ik wel de kanttekening maken dat deze soms ook meer toxisch kunnen zijn.

Jan
11 jaar geleden
·
#9165
Hoi,

Hebben geen ervaring met de bandjes.
Wij zijn een paar jaar terug in juli 4 weken in Thailand geweest.
Hadden mosiguard mee.
Wij hebben bijna geen muggen gezien. Alleen in Pai s'avonds een paar buiten bij het zwembad. Wij hebben ons amper ingesmeerd en zijn ook niet gestoken.

Ook afgelopen jaar in Peru hadden we zowel mosiguard mee als een product met deet.
Niet veel muggen gezien en ook geen verschil gemerkt tussen beide producten. Als je in een malariagebied zit zou ik deet gebruiken in thailand niet.
Fijne reis,

Marijke
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!