zondag 23 september 2012
  3 Replies
  3K Visits
  Subscribe
Wij willen in de zomer van 2013 met onze zoon die net 7 wordt naar Azië (Vietnam). We gaan in totaal ruim 5 weken. Heeft iemand ervaring met een soort gelijke reis qua lengte en met maar een kind van ongeveer die leeftijd?

Ik vraag me vooral af of hij zich op een gegeven moment niet gaat vervelen.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11608
Mijn kinderen in ieder geval nauwelijks op vakantie. Als er een zwembad, zee of diertjes in de buurt zijn in ieder geval niet. Enige punt van aandacht was de zinderende hitte en luchtvochtigheid dat op het einde van de dag het humeur soms prikkelbaar maakte, maar dat gold ook voor de 'ouders'.
Reis in evenwicht, soms in een taxi, dan weer met de trein, ene keer een tempel, maar ook de dierentuin voor je zoon. Het is voor iedereen vakantie, groot en klein! En geniet vooral van elkaar en ontdek die wereld samen. Je zult zien dat kinderen soms makkelijker schakelen dan je denkt.
11 jaar geleden
·
#11609
Wees niet bang. Neem vooral de tijd. Doe rustig aan. Pas je eten aan (pizza of friet met een vitaminepil is ook volwaardig). Zorg voor een regelmatig zwembadje en het gaat allemaal goedkomen. En verder; lees de verhalen hier en op de site (en reisfamilie.nl ;-) )
11 jaar geleden
·
#11610
Ik reis al jaren alleen met m'n zoon. Toen hij 7 werd zaten we op Bali. Hij werd 8 op Perhentian Kecil en z'n negende verjaardag hebben we gevierd met een surprise party die georganiseerd was door de medewerkers van een hotel in Hanoi. In ZO-Azië is echt zoveel te beleven!

Mijn zoon vond Vietnam heel erg leuk. Omdat we low-budget reizen zijn we niet zoveel andere westerse gezinnen met kinderen tegengekomen, maar daarentegen een heleboel Vietnamese gezinnen met kinderen die heel erg graag met m'n zoon wilden spelen. Een fantastische ervaring!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!