dinsdag 03 mei 2016
  6 Replies
  5.2K Visits
  Subscribe
Hallo,

Wij gaan in januari 2017 met onze 2 kinderen van dan 11 maanden en 3 jaar naar Thailand. Nu zijn we opzoek naar een vlucht naar Phuket (omdat we alleen in het zuiden blijven lijkt het mij het handigste om direct naar Phuket te vliegen). Ik heb vanuit Keulen een directe vlucht gevonden met Eurowings. Nu vind ik een directe vlucht (zonder overstap) met kinderen ideaal, de recenties over Eurowings zijn alleen niet echt denderend, vandaar dat ik nog twijfel. Ik ben benieuwd of hier iemand ervaring heeft met deze vliegmaatschappij!

Groetjes Inge
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#20767
Wij gaan ook in die periode naar Thailand, kids zijn iets ouder. Vliegen voor 1600 € maar dan wel via Taiwan, dus wat omslachtig. Daarna naar Bangkok en dan ook naar het zuiden.
7 jaar geleden
·
#20766
Dat kan ik me best voorstellen hoor, wij hebben nu zo geredeneerd....het is "maar" 8uur behelpen, toen onze kinderen klein waren zijn we ook een paar keer met een transavia en thomascook naar Egypte gevlogen, met een korte tussenstop op luxor (waarbij we in het vliegtuig moesten blijven) was dit ook een vlucht van 7 uur. Dit was ook zonder enige luxe van eten, drinken, een dekentje, kussentje of een filmpje, we proberen het nu gewoon een keer. Ik zou het ook niet zo basic naar Thailand aandurven hoor, da's toch bijna het dubbele aan vlieguren.
7 jaar geleden
·
#20765
Ik heb inmiddels geboekt, toch maar met KLM, ik durfde het niet aan!
7 jaar geleden
·
#20764
Hadden jullie de stoelen op voorhand gereserveerd?
7 jaar geleden
·
#20763
Wij zijn toevallig vandaag met eurowings naar Spanje gevlogen. Qua vliegtuig hopelijk niet te vergelijken met een vlucht naar Azië :). Service op her vliegveld vond ik erg goed (mochten met kinderen in aparte rij inchecken). In het vliegtuig was het meer niveau Ryanair (oftewel voor alles betalen).
7 jaar geleden
·
#20762
Ik heb hier geen ervaring mee maar ik weet wel dat je op moet letten dat je het juiste pakket boekt, ik geloof dat je 3 opties hebt.

Eurowings is wel bekent van die piloot die het niet meer zag zitten en tegen een berg aan vloog, maar zo zullen ze niet allemaal zijn neem ik aan.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!