vrijdag 11 maart 2016
  4 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij gaan eind augustus naar Thailand en na een paar daagjes Bangkok willen we naar Kanchanaburi gaan. Het liefst met de trein. Nogal wat wilde verhalen gehoord over de minivan chauffeurs. Hoe kan ik de tickets kopen? Gewoon ter plaatse op station en dan gelijk op de trein stappen of kan het ook online 60 dagen van tevoren zoals de trein naar Chiang Mai bijv? Kan iemand me hier info over geven?

En dan van Kanchanaburi naar Ayuthaya. Er gaat geen rechtstreekse trein begreep ik al. Dit kan met minivan maar die gaat 1 keer om 13.30. Ik zag dat de hele dag door ook de lokale bus gaat. Heeft iemand hier ervaring mee? Is dat te doen met 2 kleine kids?

Dank jullie wel alvast!

Groetjes,

Nadia
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20460
Hoi Nadia,
Wij zijn afgelopen jaar met de bus van BKK naar Kanchanabury gegaan. Dat ging prima. Met de taxi naar het busstation en daar gewoon kaartjes gekocht. Deze bus vertrekt alleen niet vanaf het "centrale" busstation, heb even niet paraat van welke wel. Als je er niet uitkomt kan ik nog wel even kijken of ik dat nog ergens heb staan. Vermoed echter dat even googelen je zo het antwoord hebt. Met de taxi naar dit station gegaan en van daar de bus.
Kanchanabury - Ayutthaya hebben wij met een chauffeur gedaan (enige traject waarop we het ov niet zagen zitten en die minivans durfden we ook niet aan).
8 jaar geleden
·
#20461
Trein en bus kan beide naar Kanchanaburi, maar treinticket op deze route is best duur omdat het een "toeristische route" is. Ticket kopen kan prima bij het treinstation

Bus vonden we in Thailand prima te doen met kinderen. Kost zo weinig je kunt ook prima een eigen stoel voor ze regelen.
8 jaar geleden
·
#20462
Je kan de treintickets niet 60 dagen vooraf boeken, dat zal je ter plaatse moeten regelen, je kan waarschijnlijk wel al een paar dagen voor vertrek op het treinstation boeken.
Wat de minivans in Thailand betreft, je ontkomt er bijna niet aan en wij vonden het over het algemeen wel meevallen.
8 jaar geleden
·
#20463
Dank jullie wel voor de tips! Het wordt dan idd gewoon de bus nemen naar Kanchanaburi en naar Ayuthaya.
Dan hoef ik niks vanaf hier te regelen daarvoor.

Thx!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!