1. Jill12345
 2. Voorbereiding reisplanning
 3. vrijdag 09 november 2018
 4.  Abonneer via e-mail
Na vorig jaar een eerste verrereismetkinderen gemaakt te hebben naar Maleisie staat komende zomer West USA op het programma; met de camper!
Ik ben benieuwd naar ervaringen hier op het forum.
Onze route:
Los Angeles- in 3 nachten de kustroute (highway 1) naar San Francisco. Van San Francisco naar Yosemite, dan via een tussenstop naar Las Vegas, Zion, Bryce, Page (Antelope Canyon), Monument Valley, Grand Canyon en via stukje route 66 terug naar LA.

We zijn uit en thuis 23 dagen van huis. Camper en tickets liggen vast! Campings kunnen in de meeste gevallen pas 6 maanden van te voren geboekt worden en in sommige parken, zoals Yosemite moet je dan ook echt precies 6 maanden van te voren om 15 uur Nederlandse tijd, het liefst met meerdere schermen, klaar zitten om te boeken.
Dat vind ik nog wel even spannend. Ik heb in januari al op de kalender staan wanneer ik welke camping moet boeken ;-)

Ik hoor het graag als jullie nog tips en ervaringen hebben. Ik heb uiteraard ook gelezen en geschreven op het allesamerika forum maar ik ben vooral ook benieuwd naar de ervaring met kinderen (9 en 11)
Waardeer dit bericht:
Verre reizen zonder kinderen: USA, Canada, Mexico, Belize, Guatemala, Bali, Curacao, Bonaire
Verre reizen met kinderen: Maleisie (2017)
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Leuke plannen hoor!

Ik 'durf' dat niet in onze zomer ivm de temperaturen daar. Misschien gek, want in Maleisië hebben we afgelopen zomer ook de verwarming niet echt nodig gehad zullen we maar zeggen en ook in Europa was het snikheet, maar daar kan het enorm warm worden. Toevallig een paar stellen uit mijn omgeving die daar afgelopen zomer geweest zijn die allemaal zeggen dat het eigenlijk niet leuk was ivm de hitte (en zij kennen elkaar niet en gingen verspreid). Voor ons dus een 'mei vakantie optie', maar nadeel is dan natuurlijk weer wel dat je maar 2 wkn hebt... .

Sorry, wil de pret niet drukken. Jullie hebben camper en tickets in the pocket, heerlijk! Ben heel benieuwd hoe jullie het gaan ervaren en hoe anderen dat hebben beleefd in onze zomervakantie periode, want dat de natuur daar schitterend is staat vast! En dat het al een heel poosje op mijn lijstje staat ook :-)
Zelf: Diverse reizen op alle continenten (ja, ook Antarctica ;) )

Buiten Europa met kind ('12):
'13 Marokko - '13/'14 Nieuw-Zeeland - '15 Panama & Zuid-Amerika (5 mnd backpacken) - '16/'17 Myanmar & Thailand - '18 Maleisië - '19 NY - ('20 Israël & Jordanië :( )
 1. meer dan een maand geleden
 2. Voorbereiding reisplanning
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Het zal inderdaad heet zijn, maar niet overal hoor. LA, de kustroute en SF en Yosemite en Bryce vallen reuze mee. Las Vegas en de route van Las Vegas naar LA zullen erg heet zijn, evenals Zion.
Plekken waar het heet is gaan we gewoon vroeg op pad. Uurtje of 6 en dan in de middag lekker bij de rivier of het zwembad vertoeven.
Hebben er erg veel zin in.
Verre reizen zonder kinderen: USA, Canada, Mexico, Belize, Guatemala, Bali, Curacao, Bonaire
Verre reizen met kinderen: Maleisie (2017)
 1. meer dan een maand geleden
 2. Voorbereiding reisplanning
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hebben afgelopen zomer met een camper door Amerika gereisd met onze kids van 6 en 10 jaar, van Las Vegas naar Denver. Onze route was:
Las Vegas - Grand Canyon - Monument Valley - Moab - Grand Junction - Glenwood Springs - Aspen - Grand Lake - Estes Park - Denver.
Het eerste stuk van onze reis was het erg warm (tot aan Grand Junction, Colorado). In Colorado was het minder heet en hebben we zelfs sneeuw gezien!
In Las Vegas was het rond 45 graden. Maar we hebben de eerste 4 dagen in Las Vegas in een hotel overnacht (en auto gehuurd) en maar 1 nacht op een camping nadat we de camper opgehaald hadden. Je moet er rekening mee houden dat wandelingen in de natuurparken rondom Las Vegas niet echt een optie zijn met kinderen want het is echt te heet.
We hadden de campings ook allemaal van tevoren geboekt en dat was geen overbodige luxe want de campings waren overal vol. Als je meer info wilt hebben laat het me weten!
Ver met kids: Florida (2010), Florida (2014), Costa Rica (2015), Californie & Oahu, Hawaii (2016), Curacao & Bonaire (2017), 2018: VS Las Vegas -> Denver met camper, 2019: Dubai & Mauritius
Vaste gastblogger van http://www.gezinopreis.nl
 1. meer dan een maand geleden
 2. Voorbereiding reisplanning
 3. # 3
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!