1. MarielleH
  2. Noord Afrika/Midden-Oosten - reis met kids
  3. zondag 12 mei 2019
  4.  Abonneer via e-mail
Vorig jaar besloten we de wens om in de winter de zon op te zoeken te laten varen wegens het budget wat we voor de komende reis naar Amerika wilde behouden. De wens om als het hier snertweer is naar de zon te gaan is er nog altijd en februari 2020 willen we het dan toch een keer proberen.
Mijn voorkeur ging uit naar Dubai qua bestemming maar dat hebben we wegens de hoge kosten laten varen. Als alternatief Marokko (Marrakech) gevonden.

Omdat het maar kort is besloten we het bij een locatie in Marokko te houden waarbij we zouden willen starten in een riad in de medina en het tweede deel van de week door zouden willen brengen in een luxe/(all inclusive?) hotel buiten de stad om lekker te relaxen.

Al zoekende op internet komen we qua verblijf voldoende goede opties tegen. Wat betreft het luxe hotel lijken we te kunnen kiezen tussen een hotel met (ook) een binnenzwembad of een hotel met verwarm buitenzwembad. Wat is wijsheid? Buiten zwemmen heeft de voorkeur maar als het weer er niet naar is zitten we met een binnenbad meer safe denk??
Als gemiddelde temperatuur vind ik dat het 22 graden zou zijn (met zonder twijfel pieken beide kanten op) maar zelfs met warmer weer ben ik bang dat het zwemwater buiten nog te koud is. Iemand ervaring in deze periode?

Tripjes, we zouden een of twee tripjes de stad uit willen maken, bv de Atlas in, de prijzen die ik op internet tegen kom vind ik pittig. Kan je dit ter plekke regelen? Scheelt dit in de kosten en lukt het om dan nog een goede tour te vinden?
Iemand ervaring met een goede organisatie?
Waardeer dit bericht:
Zonder zoon: Dom. Republiek, VS (2x), Canada, Tunesie, Costa Rica, Maleisie, Sri Lanka

Met zoon ('11): Turkije ('12 en '13), Bali ('14), Thailand ('15 en '16),
Maleisie/Singapore ('17), Java/Bali ('18), VS ('19), Denemarken (‘21), Oost Europa (‘22)

http://www.hamakyreis.wordpress.com
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!