donderdag 17 oktober 2013
  8 Replies
  4.9K Visits
  Subscribe
Wij hebben de voorbije zomer het zuiden van marokko gedaan met TO, nu hadden we graag het noorden gedaan (rabat, fes, meknes, chefchouan, asilah en eventueel tanger). Tot nu toe hebben we geen organistaie gevonden die het kan of wil? doen (Over details, zoals kinderen aan volle pot nez. ga ik niet uitwijden).
Dus willen we zelf kijken om te boeken.
We hebben 3 dochters van 7, 8 en 9.
Zijn er mensen die tips hebben ivm accomodaties en hoe best boeken? Of links naar reisverslagen, of...
Allles welkom...

Dank jullie wel ;-)

Katleen
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14320
Wij gaan in april/ mei naar Marokko en hebben gewoon een route gemaakt van alles wat we willen zien, dit aan de hand van reisverslagen en tips van anderen, ook op dit forum.
Ik heb de vlucht en de huurauto geboekt bij NRV en de hotels heb ik bij Booking.com geboekt, qua hotels zit ik nergens aan vast en ik heb nog niks aan hoeven betalen, mocht ik in de loop van de tijd nog iets leukers tegenkomen dan kan ik nog veranderen van hotel.

succes!
10 jaar geleden
·
#14321
Puur uit nieuwsgierigheid: waar staat TO voor?

Verder sluit ik me aan bij fam. Moerkens: gewoon lekker zelf uitstippelen waar je heen wilt en gewoon zelf boeken (hotels zelf aanschrijven of gewoon via booking.com)!

Ik weet niet hoe graag je liever bij een organisatie wilt boeken (en waarom) maar als je dat dus wilt dan is wellicht Dades reizen ((http://www.dades-reizen.nl/) een optie? Wij kwamen afgelopen mei vakantie in Marokko een aantal gezinnen tegen die erg enthousiast waren hun reis met Dadesreizen . Zij kunnen ook individuele reizen maken en kinderen hebben korting. Klonk me toen niet super duur in de oren (maar is natuurlijk altijd stukje duurder dan zelf organiseren).

Succes en vooral veel plezier met uitstippelen!

Wij vertrekken zaterdag...
10 jaar geleden
·
#14322
Wij vertrekken zaterdag naar Marrakech en hebben onze reis iom Dades reizen samengesteld. Ik heb ook goede verhalen over hen gehoord en ben erg benieuwd hoe het bevalt.
10 jaar geleden
·
#14323
Hoi,

Voor Fes kan ik je wel tips aan de hand doen, wij waren daar vorige herfstvakantie een hele week icm Meknes en de Atlas.
We hebben daar voor de dagtrip in de Atlas gebruik gemaakt van een chauffeur die ik je aan kan bevelen. Hij doet ook langere trips door het land..
Misschien kan je hem eens mailen;

<!-- e --><a href="mailto:aziz.sahari@hotmail.fr]aziz.sahari@hotmail.fr[/url]<!-- e -->

Voor hoteltips zie onze site.
In Marokko zou ik persoonlijk alles zelf regelen met lokale mensen (kan ook nog ter plekke). Ik begrijp dan ook niet waarom je een reisorganisatie in zou willen schakelen. Maar goed iedereen kan daar zijn eigen ideeën over hebben.
Marokko is en blijft een heerlijk vakantieland!
10 jaar geleden
·
#14324
Wij hebben een andere route gedaan (dus wat dat betreft geen tips) maar ik vond het plannen redelijk makkelijk gaan. Zo krijg je toch de leukste accommodaties (niet te groot) en het vergroot de voorpret. Auto huren was makkelijk.
10 jaar geleden
·
#14325
Dank voor de reacties!
TO staat voor tour operator...
Het hoeft niet per se via organisatie te gaan, maar is soms wel makkelijker, zeker als je niet thuis bent in de taal/cultuur,...
Gaan het toch maar is proberen om zelf te doen.
Dank voor alle tips ;-)
10 jaar geleden
·
#14326
Gewoon lekker zelf doen, ook wij kennen de taal en de cultuur niet maar dat maakt het nou juist zo spannend.

Ik hoop ook dat wij ons gewoon met Engels kunnen redden anders hebben we toch echt een probleem. :)
10 jaar geleden
·
#14327
Interessant om jullie ervaringen en bedenkingen te lezen. Sinds vorig jaar help ik mijn vriend met het verbeteren en uitbreiden van zijn reisorganisatie in Marokko. Het voorbije jaar hebben er een aantal Nederlandstalige families met ons gereisd en zij waren heel tevreden, dus we willen dit zeker blijven doen in de toekomst. Daarom wou ik eens bij jullie horen wat zoal de vereisten/criteria/wensen zijn voor een familiereis aangepast aan de kinderen (focus op Marokko). Wat verwachten jullie van de reisorganisatie?

Omar organiseert al bijna 10 jaar rondreizen in Marokko per 4x4, voornamelijk in het Zuiden van Marokko. Hij spreekt Frans, Engels, Spaans en een beetje Duits en Nederlands. Sinds kort zijn we naar Essaouira verhuisd en momenteel werken we een aanbod uit van lokale uitstappen en fietsenverhuur. Maar we organiseren nog steeds rondreizen over heel Marokko. Jullie tips zijn dus meer dan welkom! Meer info over Fikra Travel vind je op onze site ([url:3a2od00u]http://www.fikratravel.com[/url:3a2od00u]) of Facebook-pagina ([url:3a2od00u]http://www.facebook.com/FikraTravel[/url:3a2od00u])

Alvast veel reisplezier!

Joke
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!