1. Tessa
 2. Zuidoost-Azië - reizen met gezin
 3. dinsdag 06 oktober 2009
 4.  Abonneer via e-mail
Hoi,

In de zomervakantie van 2010 gaan wij 7 weken met onze kinderen van 3 en 5 naar West- Maleisië, Java en Bali. Ons idee is om eerst via KL naar Langkawi te vliegen. Dan vanaf Singapore naar Jakarta en vanaf Bali weer terug naar huis. Maar dit kan nog helemaal omgegooid worden.
Weet iemand wat de handigste en vooral goedkoopste manier is om deze vluchten te maken, of ken je een organisatie die goed kan adviseren?
Groetjes, Tessa
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Naar London Stansted kun je heel goedkoop vliegen met Ryan Air vanaf Düsseldorf (Weeze airport). Dit ligt net over de grens in Duitsland achter Boxmeer. Het ligt er natuurlijk wel aan waar je woont in Nederland, maar voor ons was dit vorig jaar erg interessant.
gr, Henrike
 1. meer dan een maand geleden
 2. Zuidoost-Azië - reizen met gezin
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Tessa,

Leuke plannen!

Binnen Azie kun je heel goed en voordelig vliegen met Air Asia. Sinds een jaar zijn er ook vluchten van Londen naar Kuala Lumpur. Lastig is wel dat je dan eerst in Londen STN moet komen en daar wordt vanuit Nederland niet zo frequent en voordelig op gevlogen. Wij gaan van de zomer ook weer richting Azie en ik heb juist vandaag via EgyptAir de vluchten geboekt. Je kunt kiezen of je naar Kuala Lumpur of naar Bangkok vliegt. Naar Bangkok gaan er meer vluchten en dus heb je daar meer keus. Maar vanaf Bangkok ben je weer iets langer onderweg naar bijv Denpasar en betaal je dus iets meer voor het ticket met Airasi dan vanuit Kuala Lumpur.

Het is altijd even puzzelen, maar ik zou je adviseren om de langste vlucht (Europa-Azie) alvast te boeken en daarna kun je dan nog volop plannen maken voor vluchten binnen Azie.

Veel succes en plezier met de voorbereidingen

groeten
Paulien
zonder kids: Indonesie, China, Nepal, Amerika, Canada, Mexico, China, Pakistan, Kameroen, India, IJsland.
Met kids: Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Indonesie, Sri Lanka, Ecuador, Italië, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Myanmar, Maleisië, New York
 1. meer dan een maand geleden
 2. Zuidoost-Azië - reizen met gezin
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!