zondag 25 juli 2010
  2 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Wij reizen nu op dit moment door mexico, guatemala en belize (met als toetje cuba). Vanwege de malaria gebieden slikken wij paludrine. Mijn zoon van net 4 vertikt het! Het is elke ochtend strijd om dat halve pilletje wat hij moet nemen door te slikken. En ik moet zeggen, lekker smaakt het niet. Helaas heeft hij een heel sterk karaktertje voor een kleine kleuter en maakt al ons gesoebat niets uit.
Met een hapje vla(slikt makkelijk door) gaat het bij mijn dochter uitstekend, met als beloning zakgeld voor souveniertjes elke ochtend. Mijn zoon daarintegen, houdt echt zijn poot stijf. Ik los het elke ochtend op in een lepel water, met wel 2 lepels suiker en verpulver het pilletje en dat lijkt tot nu toe te werken.

Heeft er nog iemand een supertip? Want deze pillen moet je tot 4 weken na vertrek uit een malariagebied slikken.....
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7817
Ik weet niet meer waar ik het had gelezen, maar daar legde ze het pilletje ver achter in de keel zodat het kind wel moet slikken.
Ik weet niet of je daar iets aan hebt?
13 jaar geleden
·
#7818
Mijn zoontje was 19 maanden toen hij elke dag een grote pil moest slikken, van neus toe houden tot ver in de mond leggen enz.
Hebben wij het eens zelf aan hem gegeven en gevraagd dit in te nemen. Na enkele dagen na hij die pil zoals een volwassene.
Maar weet niet als dit bij jou zoontje gaat lukken.

Succes
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!