maandag 05 december 2016
  5 Replies
  4.3K Visits
  Subscribe
Wie heeft er ervaring met Magnetic Island?

Ik heb er nu drie nachten voor gereserveerd (komende uit Atherton en van Magnetic island naar Mission Beach). Ik heb bedacht de eerste dag laat in de middag de ferry te nemen zodat we nog naar Townsville kunnen voor aquarium (of is dit overbodig?). We hebben dan twee volle dagen Magnetic Island en de laatste dag vroeg in de ochtend weer naar het vasteland.

Vragen:
- Is 3 nachten OK, of liever een dagtrip en in bijv Townsville zitten?
- Kun je goed met ov op het eiland, of is het echt veel handiger om eigen auto mee op de ferry te nemen? Het prijsverschil voor de overtocht met/zonder auto is best groot, dus als het niet echt nodig is, besteed ik het geld liever ergens anders aan.
- Ik zag ook dat je een karretje kunt huren op het eiland, aan te raden? Zag dat cboogaard dat heeft gedaan. Vind de huurprijs best hoog, dus dan bedenk ik dat ik net zo goed de auto mee kan nemen.
- wat hebben jullie gedaan op het eiland (ik denk iig aan wandeling door koalagedeelte, zag ook dagtocht met zeilboot)
- tips mbt accommodatie? Wij reizen met gewone auto.
-kent iemand Koala lodge (of zoiets) met park. Aanrader?

Bedankt voor het meedenken!
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22870
Hoi,
Ik ben ooit zelf (zonder kinderen) naar Magnetic Island geweest. Ik heb (in juli) alleen maar regen gehad. Dan is 2 volle dagen erg lang want echt veel was er niet te doen. Het openbaar vervoer vond ik goed geregeld. Wandelingen zijn goed te doen (ook in de regen).
Groet Tessa
7 jaar geleden
·
#22871
Wij zijn er destijds (december 2010) met een dagtrip naartoe geweest vanuit Townsville. Vonden wij prima te doen en voor wat we hebben gezien vonden wij het ook niet noodzakelijk er langer te blijven dan één dag.
We boekten een tour waarbij we werden rondgereden in een klein busje. Wij hadden het geluk dat onze groep bestond uit enkel ons gezin met twee kinderen (toen 15 maanden en bijna 3 jaar) en één ouder echtpaar. Hierdoor hadden we alle tijd om tijdens de uitstapjes dingen te bekijken (wilde koala's spotten, rockwallaby's voeren) en konden we in alle rust op een stop genieten van een soort high tea.

Er is vast meer te beleven zodat je er twee dagen kunt doorbrengen maar drie nachten is wellicht wat veel.
6 jaar geleden
·
#22872
Zie hier onze ervaringen. Voor ons was een dagtrip voldoende

http://www.dreamtheworld.nl/dagtrip-magnetic-island/
6 jaar geleden
·
#22873
Ik had je site natuurlijk al uitgeplozen haha!

Het plan is hetzelfde gebleven. Drie nachtjes Koala Bay Village. We komen eind middag aan. Volgende dag ws fort walk, eiland bekijken, misschien paardrijden. Dag daarna gaan we zeilen rond Magnetic island. En dan gaan we al de derde nacht in.

Na Magnetic Island gaan we naar Mission Beach.
6 jaar geleden
·
#22874
Haha ik zag pas later dat je mijn naam ook had genoemd..
Ben benieuwd wat je er van gaat vinden. Veel plezier!!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!