donderdag 24 januari 2019
  4 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Wij hebben voor dit jaar Madagascar geboekt! Echt een bucketlist bestemming voor ons dus super veel zin in! We hebben een auto 4x4 gehuurd en gaan 23 dagen rondreizen. Wie heeft dit ook al eens gedaan met kinderen en heeft leuke niet te missen plekken, hostels/hotels of routes? Zelf al heel wat in gedachten maar ben benieuwd!
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#29034
Leuk! en echt zo een bucketlist bestemming inderdaad.

Ik heb paar jaar geleden op vrmk beurs in Archeon van bezoeker enthousiaste verhalen gehoord over madalief. Zij hebben acco en organiseren geloof ik tourtjes.

Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen en ervaren!
5 jaar geleden
·
#29159
Pollies, dat is voor ons ook een bucketlist bestemming echter kan ik maar niet wennen aan de ticket prijzen. Mag ik zo onbeschoft zijn te vragen wat je ervoor betaald hebt en hoe je dan vliegt?
5 jaar geleden
·
#29160
Je mag zo onbeschoft zijn hoor ;)

We vliegen vanaf Brussel naar Istanbul en dan door naar Madagascar. Eind december geboekt voor 3100 voor ons 4en . Kids zijn 9 en 10 jaar.

Daarnaast hebben we een auto gehuurd van 1600 euro. Een flink bedrag maar het is een 4x4 zodat we hopelijk geen ( OF niet al te grote) problemen krijgen.

We zijn ons langzaam aan het voorbereiden en het gaat echt een avontuur worden!
5 jaar geleden
·
#29161
Fijn! :p
Ja, dat zijn ook een beetje de prijzen die ik vond toen ik net na de zomer zocht. € 700-800

Ben benieuwd naar jullie ervaringen, ik heb voor de komende jaren nog te veel (goedkopere?) plannen, maar Madagascar blijft toch ook iedere keer weer naar boven komen. Luxe... .
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!