zaterdag 06 juni 2009
  2 Replies
  2.1K Visits
  Subscribe
Hallo,

Ik heb me een tijdje geleden al voorgesteld en over mijn plannen verteld.
Deze zijn (nu een paar maanden later) iets gewijzigd.
We starten in Maleisie, gaan 2 weekjes naar de Filipijnen om familie die daar dan ook is te bezoeken, dan Thailand en naargelang er nog tijd over is kijken wat we nog kunnen zien en ontdekken in Vietnam.

In eerste instantie reizen we langs de oost kust van Maleisie. We zullen daar genieten van de mooie witte stranden. Ook op de Filipijnen zullen we zeker nog een paar dagen op een mooi strand verblijven en snorkelend genieten van de vissen die we vast zullen zien in het heldere water.
Ik ben om deze rede gaan twijfelen. Zullen we Zuid Thailand bezoeken of vanuit Bangkok naar noord Thailand reizen en langer de tijd nemen in Vietnam?
Meer Vietnam ontdekken of mag ik Zuid Thailand niet overslaan? (want behalve witte stranden is daar natuurlijk meer te zien en te beleven)
Dit is dus mijn twijfel. Een mooi voorbeeld van een luxe probleem!
Heeft iemand hier ideeen over????

Heb behalve mijn luxe probleem nog een vraagje. Ik zoek nog een leuk verblijf op Penang (liefst George town). Kan iemand mij iets aanraden? Ik vind grote luxe hotels niks.
Ook nog andere leuke accomodatie gevonden aan de West kust van Maleisie? Dan hoor ik het graag.

Ik hoop dat ik net zoveel reacties krijg als de vorige keer, want daar heb ik veel aan gehad.
Alvast bedankt en veel reisplezier voor degene die nu snel vertrekken voor een heerlijke reis!

Petra
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5449
Hoi Petra,

Zie dat je je plannen hebt gewijzigd. Gaaf. Wij zijn vorig jaar in Vietnam en Laos geweest (en nog weekje Thailand) en we hebben genoten! Ik weet niet of je mijn reisverhalen inmiddels al hebt kunnen openen? Anders zou je voor de verhalen van vorig jaar ook nog kunnen kijken op <!-- w -->http://www.paulienengovert.waarbenjij.nu<!-- w -->
Ik ben reuze benieuwd hoe het je gaat bevallen. 5 maanden is wel een heerlijke tijd!
Wij gaan dit jaar naar Italie. En ik weet t het is ook leuk en we zullen zeker genieten, maar ik kijk toch stiekum al weer uit naar een volgende verre reis. Reizen door Azie is zo ontspannen. Er is nog zoveel mogelijk. Daar realiseer je je weer hoeveel er in Europa geregeld is, soms tot in t absurde toe. Ik denk dat het makkelijker is om met een kind door Azie te reizen dan door Italie ;)

Vwb Hanoi, wij vonden het een gezellige chaotische stad. We hadden een makkelijk, klein en goedkoop hotelletje. Als tip kan ik je meegeven dat je in Hanoi bij t Army hotel heel goed kunt zwemmen. Je kunt natuurlijk ook daar een kamer boeken (wat ik heb gehoord een goed middenklasse hotel met bijbehorend tarief) maar mij beviel het goed om nog meer in t centrum te zitten en gewoon af en toe een middagje te gaan zwemmen. Omdat ik graag nog in guesthouses en kleine hotelletjes zit zoek ik voor het zwemplezier wel vaker even in de lonely planet naar een hotel met zwembad waar we dan een paar uurtjes kunnen 'spelen'.

Oh ja nog een tip. Scan je belangrijke documenten (zoals ticket en paspoort) en zet die in bijv je eigen hotmail account. Zodat je in nood altijd nog een kopie kunt uitdraaien.

Wil je meer weten dan hoor ik t wel. Veel plezier verder met het maken van je plannen.

groet
Paulien
14 jaar geleden
·
#5450
Hi Paulien,

ik heb inmiddels je reisverhalen kunnen openen. Ik vind het heerlijk om me in te lezen. Je schrijft op een manier dat ik ons daar al helemaal kan voorstellen.
....Met z'n tweeen op een brommertje, klauteren en klimmen, lekker eten en alles samen ontdekken.....

Voorgaande vakanties waren ook leuk. Spanje/ La Palma, Griekenland/ vaste land, Engeland, Tunesie of zelfs de lange weekenden weg in Nederland, maar het idee dat we maanden helemaal niks hoeven en alles kunnen, in een mooie omgeving met lekker weer en lieve mensen is toch wel een fantastisch vooruitzicht!

Begrijp ik het goed dat jullie in Noord-Vietnam zijn gebleven, of hebben jullie ook centraal-Vietnam gezien?
Wat zou je zeker aanraden om te doen?

Heb nog meer leuke accommodatie tips voor me?

bedankt en een fijne vakantie in Italie. Ook mooi!

Petra
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!