zaterdag 24 november 2012
  4 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Weet iemand of luiers en melk (gewone halfvolle melk) goed verkrijgbaar zijn in Thailand?
Dank!
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12069
In grote steden is melk gewoon verkrijgbaar. Let wel op de houdbaarheidsdatum. Thaien weten niet goed hoe je met melk moet omgaan. Het kan makkelijk zijn dat de voorraad net geleverde melk, eerst de hele dag buiten staat voor het weer in de koeling gaat. Bij grote winkels (Big C, Tesco) weten ze het ondertussen. Halfvolle melk zijn de lichtblauwe flessen, oranje is vol.

Heel vaak wordt (zelfs als ze het "plain" noemen, er smaakstof, (suiker, vanile, cacao) toegevoegd. Yoghurt zonder suiker is vrijwel niet te koop.

Luiers weet ik niets van.
11 jaar geleden
·
#12070
zijn net een maand door thailand gereis met een 2jarige zoon, en pampers zijn overal verkrijgbaar, vooral in tesco lotus(supermarkt), vind je de meeste maten, 7/11 ook, maar je moet iets meer zoeken naar "grotere" maten, kleine maten zijn echt overal verkrijgbaar, je hebt ze in echte luiervorm, broekjesvorm, soit, maak je daarover zeker geen zorgen ;-)!
neem dus vooral niet teveel mee vanuit nederland/belgie! wij hadden 20stuks mee, en hebben nooit zonder gezeten.

btw, wij dachten in laos in de problemen te komen, maar hier zijn ze gewoon nog veel beter beschikbaar! zelfs in de grote maten!(5,6)! in elk lokaal winkelthe op elke hoek van de straat gooien ze je achterna!

groetjes!!

joke
11 jaar geleden
·
#12071
Dank allen! Gerustgesteld ;-)
11 jaar geleden
·
#12072
Hoe zit het in Maleisie? Zijn luiers in grotere maten (maat 6) daar net zo makkelijk te krijgen? Of van die drynight broekjes? Want helaas zijn we waarschijnlijk nog niet van de luiers in de nacht af voor we in maart vertrekken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!