zaterdag 25 maart 2017
  10 Replies
  5K Visits
  Subscribe
Hoi

Iemand ervaring met Lufthansa en thai airways? Ze zijn behoorlijk goedkoop voor een retour naar Australië maar ik ken ze verder niet.

Groetjes Deb
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#23833
Vorige zomer met ThaiAirways van Brussel naar Bangkok gevlogen. Prima vlucht gehad! Zou zo weer met deze maatschappij vliegen.
7 jaar geleden
·
#23834
Lufthansa is super! Afgelopen jaar met ze mee gevlogen vanuit New York, nog nooit zo'n lux en nieuw vliegtuig gehad, er zat zelfs een compleet toiletteblok in het midden van het vliegtuig met hele ruime toilette's dit had ik nog nooit gezien!
7 jaar geleden
·
#23835
Bedankt voor jullie reacties.

Ik ken thai airways totaal niet en dat maakt het op de 1 of andere manier wat spannend.

Er zijn wel persoonlijke tv's voor iedereen?
En hoe is het eten?
7 jaar geleden
·
#23836
Wij zijn vorige maand met Thai Airways van Brussel naar Bangkok gevlogen. En dit was super. Vond het vooral eens fijn om niet te moeten overstappen en rechtstreeks te vliegen. Ik had onze tickets via hun eigen website geboekt. En ik kreeg mijn elektronische tickets niet via mail. Maar even contact met hen opgenomen via hun helpdesk en prima en snel verdergeholpen in het nederlands.
Je hebt inderdaad een eigen tv.
Bij het eten had je keuze tussen 2 menu's. Als je een kindermenu hebt komen ze die eerst brengen. Het eten vond ik persoonlijk al van de betere wat betreft vliegtuigeten. We hebben 2 maal eten gekregen. Eerst avondmaal en dan een 2 uurtjes voor aankomst ontbijt.

Groetjes
Maggie
7 jaar geleden
·
#23837
Wij hebben vorig jaar met Thai Airways drie binnenlandse vluchten gemaakt in Thailand. Korte vluchten maar toch de gastvrijheid van de bemanning kunnen ervaren. Allemaal erg vriendelijk en klantgericht. En ondanks de korte vluchten, hebben we ook iets lekkers te eten gekregen.
Ik zou absoluut niet twijfelen er ervoor gaan.
Met Lufthansa ben ik weleens naar Turkije gevlogen. Goede vlucht maar verder niets bijzonders.
7 jaar geleden
·
#23838
Wij zijn afgelopen zomer met Lufthansa naar Bangkok gevlogen. Was echt super. Wel extra beenruimte geboekt maar dan zit je ook wel heel erg lekker.
7 jaar geleden
·
#23839
Bedankt voor jullie reacties.
Er zijn wel persoonlijke tv's voor iedereen?
En hoe is het eten?


Even het vluchtnummer invullen op http://www.seatguru.com en je weet zo alles over schermpjes, beenruimte,m vliegtuigindeling etc ;)
7 jaar geleden
·
#23840
Als ik moest kiezen tussen Thai Airways en Lufthansa koos ik voor Thai Airways.

Heb met beide ervaring en Thai is verrweg het meest service gericht.
Ik vlieg er juist graag mee.
6 jaar geleden
·
#23841
Bij Thai ligt het er even aan in welk vliegtuig je vliegt, ze hebben naast moderne toestellen ook 747's en die zijn wat oud zullen we maar zeggen. Ik vlieg liever Thai dan Lufthansa, omdat ze meestal een paar centimeter meer beenruimte hebben. Maaltijden zijn ook beter. Voor mer info inderdaad seatguru of airlinequality.com.
6 jaar geleden
·
#23842
Bij Thai ligt het er even aan in welk vliegtuig je vliegt, ze hebben naast moderne toestellen ook 747's en die zijn wat oud zullen we maar zeggen. Ik vlieg liever Thai dan Lufthansa, omdat ze meestal een paar centimeter meer beenruimte hebben. Maaltijden zijn ook beter.


Ik ben het helemaal met je eens...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!