donderdag 11 juni 2015
  9 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
Wij hebben nu slaapzakken van Little Company. Onze dochter slaapt nu in de zomerslaapzak (binnenzijde), maar ik denk dat dit te warm is in de tropen.

Zijn er nog slaapzakken die extra dun zijn, maar wel als een slaapzak aanvoelen? Of is het simpelweg een ritje naar HEMA voor een van hun slaapzakjes?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18931
Voor mijn dochter van 18 maanden had ik gewoon een dunne katoenen slaapzak mee. Prental of zo. Daaronder had ze dan een dunne pyjama aan. Aangezien we in Vietnam/Maleisie/Indonesie/Cambodja overal kamers met Airco hadden (stond s nachts op 24 graden) was dat prima te doen voor haar. Ze sliep de hele vakantie zonder deken. Ik moet eens gaan nadenken hoe we dat dit jaar in Japan gaan doen, omdat het daar wat minder warm is!
8 jaar geleden
·
#18932
Wij hebben een slaapzak van Aden en Anais. Hetzelfde stofje als een hydrofiele luier
8 jaar geleden
·
#18933
Wij nemen voor onze dochter van 22 maanden een trappelzak mee van dun katoen. Gewoon van de Hema. Zij slaapt hier dan in, met of zonder pyjama. Ging vorig jaar op de Bahamas ook prima, dit jaar dus ook weer mee.
8 jaar geleden
·
#18934
Oude verwassen dekbedhoes, eventueel wat kleiner gestikt.
8 jaar geleden
·
#18935
Hier ook altijd slaapzakjes van de Hema. Die ze vervolgens overigens nauwelijks aanhebben, omdat we de airco nooit lager dan 26 graden zetten. Uiteindelijk dus meestal gewoon in een romper met lange mouwen. Als je uit het vliegtuig komt zijn ze toch moe genoeg om te slapen, ook als ze normaal gesproken altijd een slaapzakje aanhebben, is onze ervaring.
8 jaar geleden
·
#18936
Ik heb echt nog nooit een slaapzak - hoe dun of dik ook - gemist tijdens vakantie. Voor de zekerheid een lange mouwenshirtje. Voor het thuisgevoel een lakentje van thuis. Anders een slaapzak van katoen.
8 jaar geleden
·
#18937
@ Suzanne82: ik lees dat jullie de airco nooit kouder dan 26 graden zetten... Wij nemen kamers met airco juist om de kamer zo koel mogelijk te maken (ik weet niet hoe koud het dan wordt maar volgens mij toch eerder richting 20 graden dan 26). Wij hebben altijd begrepen dat muggen niet van lage temperaturen houden en dus is dit een manier van ons om muggen (malaria) te weren.
8 jaar geleden
·
#18938
Inderdaad, airco houdt de muggen weg.
8 jaar geleden
·
#18939
Dank voor de tips allemaal. Vorige week bij Prenatal een paar slaapzakjes gekocht. De dunste die ze hadden (waren in de aanbieding, dus lekker goedkoop). Bij dit weer nog steeds te dik. @dhans zit er mijn zijn tip wel het dichtst bij van wat ik zoek...echt zo dun mogelijk. Wij hebben trouwens ook gewoon de airco aan op reis. Meestal op 25 graden. Niet te koud want dan krijgen we allemaal buikpijn. Daarbij wen je dan ook nauwelijks aan het warme weer buiten de deur. De muggen blijven bij elke airco wel weg is onze ervaring.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!