1. martine2012
  2. Zuidoost-Azië - reizen met gezin
  3. maandag 13 februari 2012
  4.  Abonneer via e-mail
Onze reis komt naderbij .. wij vertrekken begin mei met onze 2 kids (4 en 6 jaar) naar Singapore om half augustus weer terug te vliegen vanuit Hongkong. De landen die we in gedachten hebben zijn Sumatra, Laos, Cambodja, Vietnam (en ergens speelt Zuid China - Yunnan nog in ons hoofd).
Waarschijnlijk moeten we wel wat gaan kiezen in die 3,5 maand ;-)

Het eerste deel van de reis staat al gepland: Sumatra (van Padang naar Medan) Maar dan..
Waarschijnlijk willen we met de boot van Sumatra oversteken naar Maleisie en dan met de trein richting Bangkok. Maleisie en Thailand willen we grotendeels overslaan, en alleen zien als landen waar we doorheen moeten, met natuurlijk wel leuke stops.
En dan Laos - willen we zeker doen, worden helemaal enthousiast van alle verrereizenblogs!- (nachttrein vanuit Bangkok) - en dan via Cambodja naar Vietnam. Dit is volgens ons een logische route. Klopt dat?
Maar ik heb ook gelezen dat Vietnam heel druk kan zijn in juli en augustus, dus is het misschien handiger om Vietnam eerst te doen. Maar dan zouden we net zo goed van Kuala Lumpur naar Hanoi kunnen vliegen. En wat is van daaruit dan een logische route?
En misschien moeten we ook nog rekening houden met het weer?
Heeft iemand goede tips voor ons?

Dank alvast!
Groet, Martine
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij zijn in 2010 met de boot van Georgetown naar Medan gegaan en weer terug. Alleen 2 weken daarna heeft de boot voor de laatste keer gevaren.. (juni 2010). In de LP van Malesië staat inderdaad nog dat deze boot vaart, maar dus niet meer. Het is en was trouwens net zo goedkoop en snel (misschien zelfs nog wel goedkoper en sneller) om een vliegticket van Medan naar Georgetown (of KL/Bangkok etc) te boeken met Air Asia.

Groet,
Christien
  1. meer dan een maand geleden
  2. Zuidoost-Azië - reizen met gezin
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!