woensdag 07 september 2016
  5 Replies
  6.1K Visits
  Subscribe
Wij gaan komende zomer naar Maleisie. Nu hebben we al vaker gevlogen en altijd betaade ik voor de stoelkeuze.
Nu kost de stoelkeuze echter 22 euro p.p (en volgens mij ook nog eens enkele reis)
Aangezien we 2 kinderen hebben willen we uiteraard wel dat dat 2 aan 2 zitten. Weten jullie of de vliegmaatschappij dat automatisch doet? Of kan het zo zijn dat we allevier apart zitten?
24 uur van te voren kan ik wel online gratis stoelen kiezen, maar ik weet natuurlijk niet of er dan nog stoelen naast elkaar vrij zijn.
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22175
Met welke maatschappij vlieg je? Normaal gesproken zit dit er allemaal gewoon bij, wij vlogen afgelopen keer met Eurowings en toen moesten we eigenlijk ook bijbetalen. Bij aankomst bleek dat ze ons gewoon al naast elkaar hadden geplaatst. Op de terugweg had onze dochter een grote mond tijdens het inchecken dat ze graag bij het raam wilde zitten, later bleek dat wij dus met z'n drieën bij elkaar zaten en zei helemaal ergens anders, dat was dus huilen (ze is 11 jaar) we hebben dit in het vliegtuig opgelost door te ruilen met de persoon die naast ons zat.
Een aantal jaren geleden hebben we iets soortgelijks meegemaakt, toen zat mijn moeder eigenlijk alleen ivm haar meisjes naam, ik zat bij mijn vader en mijn man bij de kinderen. We hebben toen met onze jongste afgesproken (ze was toen 8 jaar) dat ze daar ging zitten en dat we een verhaaltje op zouden hangen. Ze liep vooruit, ging daar zitten en wij kwamen ietsje later langs, we zeiden toen duidelijk dat ze zich moest gedragen, niet mocht gillen naar ons, stil moest zitten en dat ze zeker niet haar buren mocht vervelen. De buren keken ons benauwd aan en toen ik zei dat wij helemaal daarachter zaten en of ze misschien liever wilden ruilen met ons was dit helemaal geen probleem :) was dus zo opgelost.
7 jaar geleden
·
#22176
Britisch Airways; heb inmiddels op hun site gevonden dat kinderen t/m 12 jaar automatisch naast een ouder worden gezet.
Vliegen eerst naar Londen; voor dat stukje kost een stoel kiezen 18 euro p.p (enkele reis!)
Voor Londen-Singapore is dat 27-34 euro p.p!! (enkele reis)
Denk dat ik voor in de A380 op de heenreis wel stoelen kiezen (ben ik ruim 100 euro verder) maar zoon zou heel graag boven willen zitten (hij is vliegtuigfanaat en de A380 is zijn missie ;-)
Voor de terugweg doe ik dat niet nu ik de garantie heb dat een kind altijd naast een ouder zit.
7 jaar geleden
·
#22177
Dan zou ik de gok ook gewoon nemen.
7 jaar geleden
·
#22178
Wij hebben afgelopen reis 4 vluchten met de A380 gevlogen met Emirates. Daar hoefde ik voor de stoelen niet extra te betalen en heb ik meteen na boeken in hun systeem stoelen gereserveerd. Die zijn ook keurig vanaf oktober 2015 zo gebleven.
Tip....wij hadden stoelen in de F sectie (als ik me niet vergis) dit zijn de rijen tm rij 50. En bij Emirates boarden deze rijen door een aparte ingang waardoor we steeds als eerst konden boarden en er geen honderden ( want zoveel mensen gaan er nu eenmaal in een 380!) mensen meer langs je komen lopen op weg naar hun zitplaats.
Oh en wij wilde ook boven zitten maar uiteindelijk werd het een vlucht met toch alle klasses dus helaas pindakaas! terwijl dit met boeken wel zo was. Misschien zijn enhousiasme beetje temperen dan kan het alleen maar meevallen :-)
Veel plezier met de voorpret.
7 jaar geleden
·
#22179
Wij vliegen met Britisch, niet met Emirates. Zoon vindt de A380 al fantastisch, boven zitten zou de kers op de taart zijn ;-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!