vrijdag 11 juli 2014
  5 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Ik kom er niet uit...
Wij hebben een vlucht met Nok Air die om 13.50 landt in Suratthani. Je kunt met dezelfde vertrektijd ook een fly en ferry service boeken waarbij je om 18.45 uur in Ko Tao bent. Dit hebben we oa niet gedaan omdat we dan het volle pond betalen voor kindertickets (achteraf had dat wel veel uitzoekwerk gescheeld). Nok Air werkt samen met Lomprayah. Maar op hun site zie ik staan dat de laatste bus naar ferry om 13.30 uur vertrekt.
Help?
Inmiddels heb ik ook al gedacht dat het wel een hele lange reisdag wordt (vlucht Hanoi - Bangkok en vlucht Bangkok - Suratthani) dat het misschien beter is om een boot naar Ko Samui te pakken, daar 2 nachten te blijven en dan naar Ko Tao.
Maar wat is een logische ferry die we nog kunnen pakken. Ik kan nergens een totaaloverzicht vinden...
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16147
Hoe laat gaat de laatste ferry dan naar Koh Samui? En hoe lang doe je er over om van Surrathani naar de pier te komen?
9 jaar geleden
·
#16146
De Lomprayah ferry waarschuwt uitdrukkelijk om niet te veel te vertrouwen op de aansluiting als je door wilt vliegen. Alle reisbureautjes op Koh Tao zeggen dat het geen probleem is. Maar die zie je niet meer als het misloopt.
9 jaar geleden
·
#16145
Met dit soort vragen kan een resort/hotel/guesthouse op het betreffende eiland je meestal goed helpen. Die weten het beste wat haalbaar is en wat niet. Ik schakel hen vaak in om over de haalbaarheid van reisdagen te adviseren. Tot nu toe hebben ze altijd gelijk gehad :-)
9 jaar geleden
·
#16144
Uiteindelijk op vliegveld ferry tickets gekocht en toen ging het allemaal hup hup hup. We hebben gekozen voor Ko Samui.
Tip: wil je naar Ko Tao dan is het goed om te kijken bij Nok Air. Ik las ergens dat je de boot van 14.45 kunt pakken op Ko Tao en dat je dan na ferry - bus - vliegtuig om ongeveer acht uur - half negen in Bangkok aankomt. Ze vliegen dan volgens mij vanaf Chumpon.
9 jaar geleden
·
#16143
Ben ook aan het zoeken geweest. De info is wat fragmentarisch. Als ik deze (echt geweldige) site geloof http://seat61.com/Thailand.htm#Ko_Samui" onclick="window.open(this.href);return false; lukt koh tao niet meer die dag denk ik. Wel Samui, maar ook dan ben je pas 20.30 op samui. Alternatief zou een taxi zijn rechtstreeks van de luchthaven naar de pier, maar dan nog vraag ik me af af je de 1600 uur boot haalt.

Overigens; als de luchtvaartmaatschappij hem aanbiedt, dan gaan ze waarschijnlijk wel rechtstreeks van de luchthaven naar de haven?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!