maandag 05 april 2010
  6 Replies
  4.3K Visits
  Subscribe
Hoi,

We gaan voor het eerst een lange vliegreis maken naar Azie met onze kinderen van 3 en 5. En voor je het weet heb je een lijst met autootjes, poppen, ... heb al een stapel kleurplaten vanaf [url:3vldd2w1]http://www.kleurplaten-voor-kids.nl[/url:3vldd2w1] geprint, heb zitten te denken aan een voorleesboekje op de ipod en ga zo maar door.

Kan iemand tips geven die werken voor kids rondom deze leeftijd en zonder dat we met 3 extra tassen aankomen bij de incheckbalie en toch ook leuke dingen voor ze bij ons hebben? :-)


Groet,
Joris.
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7028
Hallo,

Wat bij onze zoon van bijna drie altijd in de smaak valt zijn stickertjes hij vind het altijd fijn om die te kleven!
Alsook filmpje kijken, kleine diertjes hebben wij ook mee, en voor de rest kleine snoepjes(voor nood momenten).
Is een 5 tal kleurbladen die je met een stift(kleurloos met water moet vullen) en zo kleuren en na enkele 10 tal minuten verdwijnen de kleuren. (Bart Smidt van Bruynzeel).


Veel succes
13 jaar geleden
·
#7029
Hallo,

als wij een verre reis gaan, nemen wij voor onze zoon (bijna 5) altijd een kadootjestas mee voor in het vliegtuig. Gewoon een paar kleine kadootjes (bv vd action): in het ene pakje zit een kleurplaat met kleurpotloden, in de andere een klein autootje ect. Zo kan die om de zoveel tijd een nieuw pakje uitzoeken en heeft hij weer wat nieuws om mee spelen. Vaak krijgen ze aan boord van het vliegtuig ook nog een tasje een boekje oid, ligt een beetje aan de maatschappij met wie je vliegt.
Zelf vind ik de portable dvd-speler met zijn favoriete film ook een fijne uitkomst. Eind van de maand vertrekken we voor onze derde verre reis met hem en deze keer neemt hij zijn nintendo DS ook mee.

succes met de voorbereiding!
13 jaar geleden
·
#7030
hallo Joris,

leuk joh zo'n plan...ik ben ook besmet met het reisvirus en om eerlijk te zijn nog geen 2 weken thuis van een 4 maanden durende wereldreis met mijn gezin. we hebben een zoon van 4,5 en een dochtertje die net 3 is geworden (in Indonesie). dus wel vergelijkbaar met jullie zo ik lees.

We hebben natuurlijk met dezelfde vragen gestaan en hebben nu ervaring... heerlijke ervaring hoor, dit nu achteraf nu kunnen zeggen.

Wat had ik mee:
* de beide knuffels en hun reserve versies
* een kleine pop voor mijn meisje,
* een mp3 speler voor beide (K3 voor haar, verhaaltjes/luisterboeken voor hem; gekocht bij Intertoys voor 10 euro en met ruimte voor 2 Gb muziek ed)
* klein zakje Knex (was nieuw voor hem dus extra interessant),
* spelletjes als domino (alleen de kaarten in zo'n dichtdrukzakje) 'kroko loco', [i:98j1qbs4]de uitvinding voor beide leeftijden leuk,[/i:98j1qbs4] * boekjes met spelletjes voor de ontwikkeling, stickers, foamplakkers, kleurpotloden en een kleurboekje, (CARS)autootjes (als cadeau voor een verveel moment tijdens de reis ergens onderweg) .... & mini puzzels; [i:98j1qbs4]alles klein verpakken in zakjes voor als je het niet kwijt wil raken echt makkelijk...[/i:98j1qbs4]

Verder vermaken ze zich zoals je zal merken met dingen die je niet verwacht. mijn dochter had een half uur alleen maar lol met het opgeblazen kussentje voor je nek en het maskertje om te slapen...ze deed 'kiekeboe', heerlijk.

Daarnaast hadden we een laptopje bij ons met alle mogelijke filmpjes erop die de kinderen even af kon leiden...wij gebruikten hem dan ook voor onze website bijwerken en een filmpje kijken. Wij hadden voor onszelf een Ipod mee met luisterboeken en muziek, perfect!!

Als je meer vragen hebt ofzo, mail me gerust, ik deel graag wat ik weet...het is echt gaaf reizen, wij willen zo weer weg.

Groetjes Marjan
13 jaar geleden
·
#7031
Bij mij vinden ze klei heel leuk. Met het bestef uit het vliegtuig kunnen ze vormpjes snijden en gaatjes maken e.d.
Bij ons gegarandeerd succes!!
13 jaar geleden
·
#7032
hallo allemaal,

Ik zie net de folders op de mat vallen en mijn oog valt op de door ons zo goed bevallen mini mp3 speler (4 cm, met riemclip, hoofdtelefoon en USB-kabel) in het roze, zwart, zilver en wit. Bij INTERTOYS alleen op 1 Mei in de winkel of op internet. voor 9,95 ipv 29,95 dus echt een leuke prijs. het lijkt wel of ik voor de winkel rekame maak,maar het echt alleen omdat ik het een handig dingetje vond/vind.

Ohja en voor de kleintjes zag ik bij de ZEEMAN zwemluier (62/86) voor 2,99, geen idee of het goed is, maar misschien een keertje uitproberen? scheelt je veel meeneem werk

succes allemaal met die heerlijke voorbereidingen

Marjan
13 jaar geleden
·
#7033
Even een tipje voor de klei.. Wanneer deze in de handbagage zit is er een kans dat deze eruit wordt gehaald bij de scan.. Klein kan nogal lijken op kneedbaar explosief (ja kom er maar eens op...) Een tipje die we kregen van een bekende douanier.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!