zaterdag 20 april 2019
  2 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
We gaan in de paasvakantie een bijzondere reis maken. In 1999 was Hans op uitzending op de Balkan. In het begin van dat jaar werkte hij in de Albania Force (AFOR) operatie mee aan de opvang van Kosovaarse vluchtelingen in Albanië. Van juni tot december 1999 was hij chef- staf van het Nederlandse contingent in de Kosovo Force (KFOR) in Kosovo en Macedonië. 20 jaar later gaat hij voor de eerste keer terug en de reisfamilie gaat mee. Wat is er veranderd in die 20 jaar, wat is er hetzelfde gebleven, wat was de impact toen en nu? Beleef het mee de komende weken via reisfamilie.nl.

https://1drv.ms/u/s!AhSno1ULV3XkwD92xql0rMR7j4xt
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29205
Dat zal zeker een bijzondere reis worden!

Toevallig heeft een goede vriend ook plannen om met zijn vrouw af te reizen naar land van eerdere uitzending (momenteel is ie ook op uitzending).
5 jaar geleden
·
#29201
Interessant, ik ga het volgen! Hier een man die momenteel in Mali zit, Timboektoe staat nog wel op mijn wishlist, benieuwd of het reisadvies daarvoor binnen afzienbare tijd positiever gaat worden.

Wel een lange uitzendig die je toen gehad hebt en dan zo kort op elkaar. Ik moet er nog even niet aan denken dat er alweer zo snel een nwe uitzending zou volgen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!