New

Korea

  vrijdag 29 november 2013
  5 Replies
  3.8K Visits
  Subscribe
Geinspireerd door een reisblog hier zit ik naar (zuid) Korea te kijken.

Wie heeft daar ervarging mee? Is het veel duurder dan de rest van zo-Azië?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14632
Hallo!

Heb je het verhaal van Jael, Rob en Otis gelezen? Ik heb het net op vrmk.nl geplaatst. Wij waren ook benieuwd naar het prijsniveau van Zuid Korea. Als de informatie klopt die ik vond, ligt het prijspeil iets hoger dan in Nederland en België. Maar ik zal de vraag doorspelen aan Rob en Jael. Zij kunnen het je uit eigen ervaring vertellen...

Groet,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

10 jaar geleden
·
#14633
Ja, het was door hun reisverhaal dat ik aan Zuid-Korea ging denken.
Man wil heel graag naar Noord-Korea, maar dat zie ik minder zitten.
Ik wil gewoon graag naar Azie :-)
En ben nog een beetje zoekende wat onze volgende bestemming gaat worden.
10 jaar geleden
·
#14634
Leuk dat je aan Zuid Korea denkt! Ik heb het nog niet helemaal berekent, maar wij hebben zo'n 85 euro pd uitgegeven. Dit is inc. Eten, openbaar vervoer en slapen. Wij reizen wel met 2 volwassenen en een peuter en hadden dus genoeg aan een 2 pers. Kamer. Het duurst vond ik het overnachten. Wij waren daarvoor zo'n 40 euro per nacht kwijt en sliepen dan in prima guesthouses, meestal met eigen sanitair. Eten vond ik niet onderdoen voor zoa, dat kan al voor een paar euro. Wel minder lekker, is mijn mening. Vooral veel vlees! Metro en bussen in de stad zijn heel goedkoop. Vervoer tussen de steden kun je zo duur maken als je zelf wilt. Wij waren voor een enkeltje Seoul en Busan 70 euro kwijt voor3 personen, maar dan hadden we de meest luxe optie. Al met al is het prijspijl wel wat duurder dan zoa, maar viel het mij erg mee! Als je nog vragen hebt, laat maar weten. Beantwoord ze graag!
Groetjes Jael
10 jaar geleden
·
#14635
Wij hebben ook aan een 2 persoonskamer genoeg met dochter, maar valt dus heel erg mee als ik het zo lees, daar redden we het in bali bijv. al niet van.
Wel jammer dat het eten niet zo geweldig is, dat vind ik wel altijd een pluspunt van zoa, al dat heeeeeeeeerlijke eten (en ik ben ook niet zo"n vleeseter...)
Verdere vragen heb ik nog niet echt, zit nog echt in de orietierende fase.
Man was vooral aangetrokken door het tripje naar de grens met N-Korea, maar daar mogen kleine kinderen dus niet heen als ik het goed begrepen had.
10 jaar geleden
·
#14636
Ik ben zelf vega en heb me wel gered, maar het eten haalt het zeker niet bij zoa. Kleine kids mogen wel mee op een gewone DMZ tour maar idd niet bij de uitgebreide jsa tour, waar je noord korea aandoet.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!