zondag 13 april 2014
  3 Replies
  9.2K Visits
  Subscribe
Zoon (10) en ik hebben in Siem Reap een kookworkshop gedaan bij Champey. We gingen eerst naar de markt, gingen daarna naar een houten huisje met een zeer hygiënische keuken. We hebben 3 heerlijke gerechten gemaakt met een kok een assistent. De tafel was al gedekt en we hebben heerlijk gesmuld. In totaal kostte het iets van 35 euro inclusief kruiden, kookboek, etc.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#15521
Klinkt goed! Wanneer waren julie in Cambodja en hoelang zijn jullie er geweest? Wij hebben tickets naar BKK, maar zouden misschien best naar Cambodja willen. Hebben jullie malariamedicijnen gbruikt?
8 jaar geleden
·
#15522
Sorry, Globetrot, ik zie je reactie nu pas. Wij waren een week in Cambodja. We hebben - oa vanwege malaria - alleen Phnom Penh en Siem Reap gedaan. Ook twee hele gewone dorpjes bezocht, dat was geweldig. Ik kan de combi Thailand - Cambodja iedereen aanraden. Angkor was geweldig, de Cambodjaanse bevolking vond ik geweldig en Cambodja is toch net wat meer avontuur dan Thailand. Ik heb heerlijk gegeten in Cambodja en niveaus hotels waren goed.
5 jaar geleden
·
#15523
Leuk! ik doe met mijn protegé chef-kok altijd een cursus koken, maar ook nog samen naar de markt is wel een bonus! We zetten het op het wensenlijstje voor Siem Reap
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!