zondag 12 november 2017
  4 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
De reisplannen beginnen vorm te krijgen.

Zoals het er nu uitziet hebben we 7-8 dagen om van Khao Sok, via 1 of meerdere eilanden, door te reizen naar Bangkok.

Qua duiken lees ik dat Ko Tao het mooiste is. Het liefst zouden we dus daarnaar toe reizen. Maar wat me weerhoudt is dat ik bang ben dat het "te saai" is voor een hele week.
Eerder in Maleisie hebben we bijv op Langkawi gezeten waarbij we het fijn vonden dat we bijv een ochtendje naar de cable car konden of het vogelpark en sealife. We zijn ben ik bang geen types voor 24/7 op het strand hangen.
Maar als ik zoek op ko Tao vind ik verder weinig "vermaak".

En 2 eilanden vind ik dan mss wel weer veel van het goede voor 1 week, gevoel dat we dan alleen maar aan het heen en weer reizen zijn......
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25567
Hi,

Voor duiken zit je idd op Ko Tao goed. Wij hebben daar wat langer gezeten omdat mijn partner zijn duikbrevet ging halen en qua vermaak is het idd heel eenzijdig. Boottochten, snorkelen en zwemmen, dat is het voornaamste vermaak. Wij hebben ook een paar dagen op koh Chang gezeten en daar hebben we ook wat meer op het eiland gedaan. Bijvoorbeeld een wandeling naar en zwemmen bij een waterval of een boomtoppentocht. Maar dus ook snorkelen en duiken. Succes met plannen!
6 jaar geleden
·
#25566
Ko Tao is mij te druk. Twintig jaar geleden was het daar zo mooi, en nu... de tranen sprongen mij in de ogen. Juist omdat het het duikeiland is.

Ik vind de noordoost tip van Koh Phangan het mooist. Ook weinig te doen, behalve uitstapjes naar andere stranden.
6 jaar geleden
·
#25568
We gaan naar Ko Tao. We zullen het zien. Ik ben er nooit eerder geweest dus vergrlijking met hoe idilisch het ooit geweest is hebben we grlukkig niet.
6 jaar geleden
·
#25569
Iede plek om te leren duiken. Mag vanaf tien jaar en vanaf 8 kun je bubblemaker doen.

Mag ik van harte impiandivers.com aanbevelen. Top (Nederlandse) duikschool.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!