zaterdag 13 december 2008
  6 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Hoi ik ben alvast bezig met de inpaklijst (hoort bij de voorpret he) maar twijfel nog over een aantal dingen:

- wat voor schoeisel is handig voor baby (16 mndn) die nog niet kan lopen (wel stappen en kruipen). Hier in NL draagt ze altijd leren slofjes...
- is het in januari in Thailand nodig om ook lange broeken, vestjes, dichte schoenen en sokken mee te nemen? (we gaan naar Bangkok en eilanden, geen jungle)
- ik heb gelezen dat je in Thailand super kunt shoppen voor weinig geld (voor simpele shirts en sarongs ed.) maar geldt dat ook voor babykleding? Ik wil namelijk zo licht mogelijk inpakken, plus dat er nu toch nog geen zomerkleding in de winkels hangt en van vorige zomer past natuurlijk niet meer...

Alvast bedankt voor de reacties! Kiki
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4795
Wij hadden open lederen sandalen mee voor Mathis (14 mnd) die ook nog niet kon lopen, en teva sandalen hij liep net toen we terug keerden :). Met 1 paar hadden we genoeg gehad.
We hadden ook 1 lange broek mee, welliswaar in zeer lichte stof (trekking), gekocht bij decathlon. Ook kousen hadden we mee (3 paar), en 1 fleece trui.
Zou ik nu ook terug meenemen.
Wij hadden veel shorts mee en tshirts en was nodig ook, kinderen hebben veel meer nodig dan wij. Rompertjes hadden we ook mee, is makkelijk zo moeten ze geen tshirt aan, wij hadden leuke mee van de hema met leuke kleurtjes.

Je kunt er inderdaad leuk shoppen hebben wij niet gedaan, veel voor hele kleintje hebben ze niet.

Succes,

Kelly V.
15 jaar geleden
·
#4796
Dankje voor je reactie. Ik ga proberen zo min mogelijk mee te nemen en daar dan wat kleding te kopen. Voor de kleine zal ik wel voldoende meenemen natuurlijk. Heb gezocht naar sandaaltjes in de allerkleinste maat...maar die zijn natuurlijk nergens te vinden zo middenin de winter. Dus kijk wel in bangkok, en anders moet ze het met blote voetjes doen, haha.
15 jaar geleden
·
#4797
Wat betreft kleine teva's en crocs e.d.. hier in Utrecht zit op de lijnmarkt een vestiging van Kathmandu outdoor met het hele jaar door voorraad.. misschien ook wel in andere steden of via andere outdoorzaken maar mocht je in de buurt zijn van Utrecht.. genoeg keuze!

Groetjes
Merel
15 jaar geleden
·
#4798
Inderdaad heb vandaag crocs voor onze Mathis gekocht in de solden. Teva's zijn hier ook gans het jaar door te krijgen in oudooor winkels, outlet winkels, tweedehands vind je zomer spullen gans het jaar door.
Wij hebben ook een paar shortjes in een outlet online winkel gekocht in de winter. Gewoon een beetje zoeken en dan komt dat wel in orden.

Daar in Thailand heb ik niet veel voor onze 15 maanden oude baby gevonden!

Groetjes
15 jaar geleden
·
#4799
Bedankt voor jullie reacties. Ik heb er niet aan gedacht om in outdoor winkels te zoeken, maar ga er meteen werk van maken.
15 jaar geleden
·
#4800
Na een beetje zoekwerk ben ik erachter dat Crocs en Teva's niet bestaan in maat 17/18 (ze heeft nog ienimienie voetjes...lijkt op mij want ik ben ook nooit verder gekomen dan maat 36). Ga nog maar even verder internet afstruinen...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!