woensdag 06 januari 2010
  1 Replies
  1.8K Visits
  Subscribe
Hallo,

wij gaan in juli/augustus 6 weken naar Thailand (joepie!) met onze kinderen van 4 en dan net 2. Nu wilde ik eigenlijk onze kinderwagen meenemen (urban jungle 3-wieler, superfijne wagen met luchtbanden, voor ruw terrein en niet kapot te krijgen) . Lijkt mij handig voor onderweg, beide kinderen kunnen erin als het echt nodig is, genoeg bagageruimte onderin. Alleen niet makkelijk met verplaatsen en echt reizen met trein of bus, maar we willen maar naar 4 verschillende plekken reizen (incl. 1 vliegreis van chiang mai naar phuket).

maar nu lees ik hier dat veel mensen een lichtgewicht buggy mee hebben genomen. Zouden jullie een grote kinderwagen afraden?

ik hoor graag van jullie? Herlijk dat je hier al je twijfels kwijt kunt.

groeten Marie
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6622
Wij hadden vorig jaar het lumineuze idee om onze grote buggy mee te sleuren naar Brazilië. Onze kinderen waren toen 13 maanden en 3 jaar. We hadden ook een heel klein plooibuggy'tje mee en op sommige momenten was het handig om ze allebei in een buggy te kunnen droppen. Wanneer je bv. met twee slapende kinderen in het holst van de nacht door een luchthaven moet rennen om een aansluiting te halen, maar voor de rest was het een gigantische last. Je geraakt er (en dat hadden we natuurlijk kunnen weten als we twee seconden nagedacht hadden) geen lokale bus mee op, geen druk straatje mee door en geen museum of winkel mee in. Gelukkig kent Brazilië een systeem van luxe lange afstandsbussen dus kon de buggy wel makkelijk mee op verre verplaatsingen, maar om dingen te bezoeken lukte het echt niet. Dit jaar gaan we vier weken naar Maleisië (Borneo en het vasteland) en Singapore. De kinderen zijn dan 5 en net 3 en vanzelfsprekend gaat enkel de kleine buggy mee. Wij zitten wel nog een beetje met het feit dat onze oudste iets aan zijn knie heeft waardoor hij zomaar plots een paar dagen immobiel kan zijn en dat maakt het wat moeilijker want de jongste is de draagzak inmiddels ook wel ontgroeid, maar kan nog geen hele dag stappen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!