woensdag 17 juni 2015
  4 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
In juli gaan we een maand naar Zuid Afrika met onze dochters van dan 11 maanden en 2jaar-9maanden. Voor de jongste nemen we zelf een maxi-cosi mee, zodat we zeker weten dat ze goed kan zitten. Je hoort toch regelmatig dat er dingen mis gaan met het huren van die dingen, of dat je slechte kwaliteit krijgt. Afgelopen najaar hadden we op Gran Canaria voor de oudste (toen net 2) een kinderstoel gereserveerd, maar er was alleen een zitverhoger beschikbaar. Wij werden daar niet heel gelukkig van kwa veiligheid, ze was daar gewoon te klein voor, maar iets anders was er niet. Nou ben ik aan het twijfelen voor Zuid Afrika. Ze is inmiddels een stuk groter (maat 104-110 en 16 kilo, net als menig kleuter), dus eventueel zien we een zitverhoger wel zitten. Zal ik die dan meenemen? (past makelijk in de hoes bij de maxi-cosi die we toch al meenemen) Of toch weer de stoelreservering laten staan en hopen dat ze met iets acceptabels aankomen? Lastig...

groetjes,
Yvonne
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18947
Hoi Yvonne,

Wij hebben ooit voor de oudste een bubble bum aangeschaft, die nu iedere vakantie meegaat. Dit is een compacte opblaasbare zitverhoger die makkelijk meegaat in de bagage. De kinderen zitten er graag op en hij voldoet aan de veiligheidseisen.
Zo heb je ook eenmalig wat kosten (ca €35) daarna heb je er jaren plezier van! Kijk eens op <!-- w -->http://www.bubblebum.nl<!-- w -->.

Gr Hilde
8 jaar geleden
·
#18948
hallo Hilde,

Dank je voor je reactie!

Ik ken de Bubblebum wel, maar het punt is dat ik twijfel of ik de gok moet nemen dat we een goed kinderstoeltje krijgen (dus geen zitverhoger, maar dat stoeltje wat na de maxi cosi komt), of dat ik toch maar voor een (mee te nemen) zitverhoger ga. Ze mag kwa gewicht al op een stoelverhoger, maar vind haar misschien nog te klein ervoor en ze is nog maar 2j9m als we daar aankomen. Ik was benieuwd of andere mensen een autostoeltje gereserveerd hadden en daadwerkelijk een goed stoeltje kregen o.a.

groetjes,
Yvonne
8 jaar geleden
·
#18949
Wij hebben toen we met Tijl door Zuid Afrika reisden een autostoeltje gereserveerd, maar er was er toen geen beschikbaar. Hij was toen net een jaar, dus zonder was echt geen optie. We hebben een goedkope gekocht die we daarna aan een gids hebben gegeven. Als je echt zeker wilt zijn, zou ik dus iets meenemen, zeker als hij toch in de hoes van dde maxi cosi past. En als je met de auto gaat reizen, neem je hem makkelijk mee, dus waarom zou je hem thuislaten?
8 jaar geleden
·
#18950
We reizen graag zo licht mogelijk, maar een reactie als deze Suzanne heeft me toch doen inzien dat we inderdaad beter de zitverhoger bij de maxi cosi kunnen inchecken. Het hoeft inderdaad maar te zijn dat er niks op voorraad is. :)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!