maandag 31 december 2012
  5 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Wij zouden eventueel met vrienden volgend jaar naar Thailand gaan. Onze kinderen zijn dan bijna 6 en hun dochtertje 2,5.

We denken erover om ayuthaya of sukothai te bezoeken, maar ik vroeg me nu vooral af of iemand weet of daar ook fietsen voor kinderen verhuurd worden (voor onze 2 kids) en ook fietsen met een kinderzitje (voor hun dochtertje)?

Hoe kan je dit park anders bezoeken? Te voet lijkt me vervelend daar het zo'n groot park is (sukothai toch alleszins herinner ik me). Golfkarretje misschien? Fietsen lijkt me toch leuker.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12290
Wij zijn begin vorig jaar in Ayutthaya geweest en hebben daar 2 fietsen gehuurd waarvan 1 met kinderzitje. Kinderfietsen zijn we, behalve in Bangkok, nergens in de verhuur tegen gekomen. De iets grotere kinderen kunnen achterop op zo'n bagagedragerkussentje, de echte kleintjes in een kinderzitje (als je de mogelijkheid hebt is het handig om het van te voren vragen want dat moeten ze vaak even via via regelen en monteren) of eventueel in de rugdrager als je die bij je hebt.
11 jaar geleden
·
#12291
Wij zijn in 2010 in Ayuthaya en Sukothai geweest. En tot onze grote verrassing hadden ze in Sukothai fietsen in allerlei maten. Ons zoontje van toen 4 jaar oud heeft daar zelf op een goed passende kinderfiets rondgereden. Eventueel hebben ze daar zelfs kinderfietsen met zijwieltjes! Als je aankomt in oud Sukothai zijn daar diverse plekken waar fietsen worden verhuurd. Ik vond het daar relaxter rondfietsen dan in Ayuthaya.
11 jaar geleden
·
#12292
Wij hebben in Bangkok gefietst met http://www.bangkokbiking.com/
Zij hebben prima fietsen, mét zitjes. Ze zitten niet in de plaatsen die jij aangeeft, maar voor iemand anders wellicht wel handig, want naast Bangkok zitten zij ook in Chiang Mai en Pattaya.
11 jaar geleden
·
#12293
Christien, heb je toevallig ook gezien of ze in sukothai fietsen met zitjes voor peuters hebben (voor het dochtertje van onze vrienden)?

Wat voor leuks is er nog allemaal te beleven in en rond sukothai of onderweg tussen sukothai en chiang mai? We zijn er nog niet helemaal uit of we noord (sukothai/chiang mai/...) of zuid (khao sok) zullen doen deze keer.

Tips zijn dus meer dan welkom!
11 jaar geleden
·
#12294
Kaya, wij hebben vorig jaar de Zuid-route genomen met de huurauto: vanaf BKK via Kanchanaburi naar Prachuap Kiri Khan, Chumphon, Khao Lak (helaas alleen maar regen en heel veel dicht buiten het seizoen!), toen overgestoken naar Ko Phangan en Ko Samui en daar de auto achter gelaten. Wij vonden het erg de moeite waard - laat maar weten als je iets specifieks wilt weten...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!