zaterdag 19 januari 2013
  2 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Verhuren ze op de Perhentian eilanden goede snorkels voor kinderen of is het beter om voor hen snorkelsets uit Nederland mee te nemen?
En zijn waterschoenen daar handig op het strand/in de zee?

groeten, Kirstin
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12501
Beste Kirstin,

Ik zou zelf een snorkelset meenemen naar de Perhentians (dat hebben wij vorig jaar ook gedaan), wij zijn bij Abdul Chalet en bij Coral View geweest.

Maar, er is op loopafstand van Coral View Island Resort wel een duikschool Pro Diver's World en daar kun je wel snorkelspullen huren, maar ik weet niet of ze ook voor kleine kinderen snorkelmateriaal hebben. Voor grotere kinderen vast wel, omdat ze ook duikcursussen voor kinderen verzorgen.
Bij Abdul Chalet is ook een duikschool, dus misschien is het daar ook mogelijk om snorkelspullen te huren. Misschien kun je deze duikscholen vooraf even mailen met je vraag?

En waterschoentjes vonden wij daar onmisbaar, vanwege het scherpe koraal. Ook op het strand ligt aangespoeld koraal, dus daar loop je niet fijn over heen met blote voeten. Je kan gewoon je Teva sandalen of Teva schoenen aanhouden in de zee, dat werkt ook prima.

Groetjes, Diana
11 jaar geleden
·
#12502
Bij Tuna bay en daar in de buurt hadden ze geen snorkelsets voor kleinere kinderen te huur. We waren dus blij dat we 2 kindersnorkelsets bij ons hadden. Bij Tuna bay konden we wel zwemvesten in kindermaten lenen om mee te snorkelen.

De waterschoenen hebben de kinderen niet aan gehad. Het viel erg mee met het koraal daar op het strand. Het prikte niet meer dan de nederlandse schelpen op het strand.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!