dinsdag 27 januari 2015
  11 Replies
  3.5K Visits
  Subscribe
Hoi, wij hebben een zoon van 10 die we graag op onze kamer hebben slapen. Hoe pak je dit in Thailand aan? Moet je voor drie personen een kamer boeken of mag je ook voor twee een kamer boeken en hem op een zelf meegebracht matje/luchtbed laten slapen? En als dit al mag, is dit dan de moeite waard? Want als het een paar euro per nacht scheelt is het voor mij niet de moeite om dat matje mee te nemen. Ik verwacht dat wij in hotels slapen van onder de 50 euro. Liefs zo vaak mogelijk met zwembad maar verder hechten we geen waarde aan luxe, de sfeer en het uitzicht/omgeving vinden we vaak belangrijker.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17749
Wij hebben voor onze vierjarige gewoon overal een eigen bed. Hetzij een 3-persoonskamer,hetzij een 2-persoons met extra bed. Ik vraag me echt af of het het gedoe met een matje waard is voor de meerprijs.
Hou er ook rekening mee dat alsje hotels met ontbijt hebt je daarvoor evt. ook extra moet betalen als je zoon op een matje slaapt.
9 jaar geleden
·
#17750
Ik zou ook gewoon een extra bed nemen ik vind het zo raar om je kind de hele vakantie tegen de grond te moeten leggen, kan ook niet goed zijn voor zijn rug denk ik.
Vaak kost dit maar een paar euro extra en net als wat hier boven beschreven staat, je hebt er dan ook gelijk een ontbijt bij, dat moet je anders ook nog apart betalen.
Ik zou er echt niet op bezuinigen, wij zijn over het algemeen al verplicht om een familiekamer te nemen met 2 kinderen van 10 en 14 jaar, en dat is ook niet altijd goedkoop.
9 jaar geleden
·
#17751
Ik reis met 2 kinderen (nu 7 en 5) en het voordeel is dat we vaak een 2pk kunnen boeken. Heel vaak kan er een bed bij.

Wij gaan dit jaar ook naar Thailand en verwacht nu gemiddeld onder de 20 euro per nacht te betalen. Vrijwel altijd met zwembad. Voor 50 euro gaat dat dus makkelijk lukken. Ik zou niet met matrasje gaan slepen.
9 jaar geleden
·
#17752
Oké helemaal duidelijk, matje blijft thuis!

We zijn kampeerders, dus hij weet niet beter dan te slapen op een matje. Misschien wil hij na een vakantie met echte bedden straks wel nooit meer mee in de tent ;-)
9 jaar geleden
·
#17753
Ha, ha, dan geef ik hem groot gelijk :)
Ik hou ook helemaal niet van kamperen.
Ik bedoelde ook eigenlijk te zeggen dat je natuurlijk niet in Europa bent en dat er soms ook weleens vreemde dingen over de grond kunnen kruipen, allerlei soorten ongedierte bijv. Het is afhankelijk van waar je bent natuurlijk, we hebben wel eens 3 grote padden in de kamer gehad in Khao sok.
Ik kan je zeggen dat ik toch heel blij was dat ik ruim een halve meter van de grond lag met een klamboe over me heen :)
9 jaar geleden
·
#17754
Haha, ja dat is natuurlijk ook zo. Alleen zou ik dan onze klamboe hebben meegenomen. Maar ik begreep dat die ook meestal op de kamers zijn. Maar goed, matje blijft thuis.


Doet me denken aan onze 'huwelijksnacht'. Wij zijn 'spontaan' getrouwd in Sri Lanka. Ben getrouwd in de geleende sari van de hoteleigenaresse, met een plastic blos bloemen in mijn handen en op mijn sandalen! We sliepen in een heel smoezelig hotel. Snacht waren er veel muggen en hebben we met de meters lange sari (bespannen met gouddraad) een klamboe gemaakt. Uit schuldgevoel de volgende dag een pakje geld in de opgevouwen stof verstopt. Maar we waren niet geprikt!
9 jaar geleden
·
#17755
Ha,ha, we komen steeds meer van elkaar te weten :)
Bas is een vrouw!
Ik bedacht net bij een vorig item nog hoeveel mannen er nu op het forum zaten in verhouding tot de vrouwen, volgens mij zijn er inderdaad meer vrouwen maar ik had jou dus al onder de mannen geschaard.
9 jaar geleden
·
#17756
Ja sorry, moet je teleurstellen inderdaad ook vrouw. Ik heet Kim. Denk dat vrouwen vooraleer nadenken (zorgen hebben) over de reis, misschien is dat een verklaring voor het aantal vrouwen tov mannen.
9 jaar geleden
·
#17757
Ik ben niet teleurgesteld hoor maar het bevestigd wel weer dat de vrouwen toch meer met de vakantie bezig zijn dan de mannen. (Als we nu maar niet niet een heleboel kritiek gaan krijgen van die paar mannen op het forum :) ) misschien zijn mannen ook niet zo van een forum, dat kan natuurlijk ook.
9 jaar geleden
·
#17758
Ja kom, vooruit, laat alle vooroordelen maar voorbijkomen. Sexisten ;-).

En weer OT: als een extra bed er niet af kan, ga dan niet naar Azie. Reizen met kinderen is soms ook wel een beetje werken, dus boek een klein beetje gemak en lixe af en toe.
9 jaar geleden
·
#17759
:) inderdaad een extra bed moet er wel afkunnen lijkt me.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!