zaterdag 22 augustus 2015
  3 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Onze reis zijn we geëindigd in Kinarut (30 minuten ten zuiden van Kota Kinabalu). In de voorbereidingen hebben we lang getwijfeld waar onze reis te eindigen maar we zijn heel blij dat we voor het resort Langkah Syabas hebben gekozen.

Wij hadden hier gerenoveerde seaview huisje met voor de deur het zwembad (kamers zijn 3 persoons maar er is matras bijgeplaatst en niet zomaar een dunne maar deze had gewoon op het bed kunnen liggen).

Wat we hier hebben gedaan?? Helemaal niets!! Nou ja, zwemmen dan! Gelukkig zat het weer mee. Vanaf 8:00 uur 's ochtends lagen we al in het zwembad en de ene dag begon het om 14:00 al te regenen maar de dagen daarna pas om 15:00 of 16:00. Dan hadden we nog een ruime overdekt plaatsje met fan (!) waar het ook nog heerlijk toeven was als het regende.

En, zwemmen als het regent is ook leuk. Water is dan heeeerlijk warm maar wel als de donder eruit als het onweer losbarst.

Een keer zijn we nog naar KK gegaan. Nog even wat drukte opzoeken en natuurlijke even bij Pasta Pasta eten en die boekwinkel nogmaals bezoeken want dochterlief had daar nog een mooie serie zien staan (en ja de boeken zijn ook goedkoper dan hier in NL).

Voldaan maar ook moe van de reis zijn we hier weer bijgekomen. We hadden nog een raft trip staan maar hebben die toch afgezegd. Dan hadden we om 7:00 moeten vertrekken (die activiteiten zijn ten noorden van KK en 's ochtends heb je file naar KK toe vandaar dat je zo vroeg moet vertrekken) en zouden we meer reizen dan in de boot zitten dus zoiets moet je dus echt gewoon vanuit KK zelf doen (dan word je om 8:30 opgehaald).

Wil je aan het eind van je vakantie niets meer doen en alleen bijkomen met heerlijk zwembad voor de deur dan is dit een erg mooie plek om te eindigen.
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#19406
Kijk, dit klinkt ook al een mooie vervanger voor Mabul. Gisterochtend nog even verder ingelezen over reisadvies. Momenteel wordt oost sabah beschreven als gebied waar je alleen naartoe kan als het 'noodzakelijk' is, dus we gaan toch serieus heroverwegen die kant uit te gaan. Kinarut is een prima vervanger voor wat relaxdagen tussendoor.
7 jaar geleden
·
#19407
Ja, wij hadden toen ook gezien dat het advies alleen noodzakelijke reizen betrof.

Enneh, wij vonden het een heerlijke afsluiting maar wat betreft snorkelen en uitstapjes is er niet veel te doen. Hoefde ook niet voor ons maar dat je het weet! Wel belangrijk dat je om de gerenoveerde kamers vraagt. Zijn mooier en liggen ook hetbmooist tov mooiste zwembad.

Mocht je dit gaan doen.... een transfer van airport naar het hotel is goedkoper via hotel dan dat je een taxi neemt. Op de heenweg hadden we een taxi, op terugweg een busje van hotel. Wij lieten op de heenweg wel de taxi stoppen bij een supermarkt zodat we genoeg drinken, fruit en lekkers hadden en niet afhankelijk waren van hotel ( en de daarbij behorende prijzen).
7 jaar geleden
·
#19408
Voor ons wordt het een relaxweek tussendoor dan :-)
Vooralsnog is het idee om een auto te huren die periode. Is niet al te duur zag ik en we delen natuurlijk de kosten met mijn ouders. Dan kunnen we we ook uitstapjes naar het achterland maken.

De transfer wordt dan dus ook met huurauto.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!