woensdag 17 april 2019
  2 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Wij wonen met ons gezin al twee jaar in Kaapstad en ga deze winter (jullie zomer) een rondtrip doen in Tanzania met mijn zoon. Heeft iemand ervaring met het beklimmen van de Kilimanjaro met kinderen (zoon van 12 jaar)? Wij horen er hier diverse verhalen over, maar de 'Afrikaanse beleving' is toch vaak iets anders dan de Nederlandse.

Groeten uit een zonnig Kaapstad,

Henk Broekman
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29196
Hallo Henk,

Wij hebben in het verleden Kilimanjaro via de Lemosho Route bedwongen met onze 15-jarige zoon. Het is lastig uitzoeken, maar wij hadden bij Bookatrekking.com een goede ervaring. Er bleek korting te zijn voor mijn zoon en dat scheelde toch wel even op de totaalprijs voor drie personen. Het is alweer een jaar of drie geleden, maar ik kan me voorstellen dat ze je daar nog steeds goed kunnen helpen.

Wij hebben ook een poosje in Kaapstad gewoond. Ik hoor dat jullie problemen met de watervoorziening hebben gehad? Is het er nog steeds zo droog?

Groetjes uit Hoorn,

Tanya
4 jaar geleden
·
#29197
Ik denk dat je je vooral moet afvragen hoe verstandig het is. Kinderen krijgen veel eerder hoogteziekte als volwassenen. Ik zou het om die medische reden pas vanaf een jaar of 15/16 aanraden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!