woensdag 24 februari 2010
  5 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Heeft iemand ervaring met de kidizoom vtec (fototoestel vanaf 3 j).
Hij is nogal prijzig dat ik graag eens zou vernemen of hij daadwerkelijk goed is?
Onze zoon van 2 j en half die bij vertrek net geen drie zal zijn, trekt graag foto's en wil altijd aan ons fototoestel prutsen, dat we overwegen om zo'n kidizoom te kopen.

Groetjes Kelly
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#6832
Hoi Kelly

Wij hebben er voor onze reis naar Thailand ééntje voor Jip gekocht. Ze was toen 3 1/2 jaar en het was een groot succes. De fotokwaliteit is nou niet bepaald om over naar huis te schrijven, maar het idee dat ze zelf foto's kon maken en - heel belangrijk - het resultaat daarvan ook op een schermpje kon zien (net als bij mijn camera) vond ze helemaal geweldig. Er werden dan ook volop foto's gemaakt en het is erg leuk om te zien waar je kind foto's van maakt. Meestal toch een héle andere onderwerpkeuze (-;.
Wat ook prettig is aan de Kidizoom is dat er eenvoudige spelletjes op te doen zijn, leuk voor die leeftijd én dat er een mp3-speler op zit. Wij hadden er van tevoren allemaal favorieten van Jip opgezet (Cowboy Billie Boem en K3 enzo) en ze vond het heerlijk om in de auto of na een hele dag op pad te zijn geweest in de hotelkamer lekker op bed naar haar eigen muziek te luisteren. Voordeel is dat er een geluidbegrenzer op zit; je hoeft dus niet bang te zijn voor gehoorbeschadiging. Nadeel is dat ze het geluid wel erg begrenst hebben; in een lawaaiige omgeving hoor je de muziek bijna niet meer.

Maar al met al hebben wij geen spijt van de aankoop. Hij wordt nog steeds regelmatig gebruikt en deze zomer gaat hij zeker weer mee!

Groetjes, Annemieke
14 jaar geleden
·
#6833
Hoi,

Grappig hoe kinderen kunnen verschillen. Wij hebben er ook een, maar daar wordt door onze mannen totaal niet naar omgekeken. Voor ons is het dus zonde van het geld geweest :)

Groetjes Chantal
14 jaar geleden
·
#6834
Chantal,

Doe je hem soms niet weg?

Groetjes
14 jaar geleden
·
#6835
Ha Kelly,

Wij hadden de kiddizoom ook mee voor Jente. De foto's zijn inderdaad niet geweldig, en ook voor muziek gebruiken we 'm niet. Maar ze blijven het erg leuk vinden (ook Imme) om er foto's mee te maken. En filmpjes, niet te vergeten. Ze kunnen de foto's bewerken, er puzzeltjes mee maken etc. Dat vinden ze wel erg leuk. Maar nogmaals, de kwaliteit is echt erg slecht en het fototoestel is ook vrij zwaar en groot. Toch denk ik dat wij 'm toch weer meenemen naar China. (Wij doen 'm niet weg...)

Groetjes,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

14 jaar geleden
·
#6836
Hey,

Ondanks de slechte fotokwaliteit hebben we er eentje via internet kunnen kopen. Ben benieuwd, maar ben bijna zeker dat Mathis er zeer blij zal mee zijn!

Bedankt voor de reacties
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!