New

Khao Sok

  dinsdag 12 januari 2016
  4 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Hoi allen, had nog enkele vraagjes voor onze komende reis naar Thailand in april. We gaan 11 dagen door het zuiden trekken. We komen aan in Krabi en gaan terug vertrekken vanuit Phuket. Enkel de 3 laatste dagen liggen al vast in Khao Lak (Poseidon Bungalows). We zijn met 2 volwassenen en 4 kinderen. We zouden in Krabi 2 nachten blijven en daarna een eiland, maar welk ? Is Koh Phi Phi de moeite? We dachten ook naar het Khao Sok Nationaal Park te gaan. Is dit te regelen vanuit Krabi met een bus of zo en waar moet je die nemen? En waar moeten we dit boeken, want op het internet zie ik wel hoge prijzen voor een verblijf op dit park en dit met 6 personen. Is dit ter plaatse te regelen of gaan we dan niets hebben. Iemand ook geweest in het Khao Lak Nationaal Park en is dit de moeite? En mijn laatste vraag, is er een busverbinding van Khao Lak naar Phuket Airport en wat kost dit ongeveer?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20108
Koh Phi phi is een vrij druk eiland, wij zaten op Koh Lanta en dat vonden wij een leuk eiland maar er zijn behoorlijk wat mooie eilanden in die omgeving.
Ik zou de acco voor Khao sok wel vooraf boeken, wij verbleven in het Khao sok treehouse, prima locatie met zwembad en warm water en het vervoer er naar toe hebben wij per minivan gedaan en dat is goed ter plekke te regelen.
8 jaar geleden
·
#20109
Fam Moerkens, zijn jullie op Koh Lanta geweest in de zomervakantie of in een andere periode. In de zomervakantie is er aan de west kust toch behoorlijk veel kans op regen?
8 jaar geleden
·
#20110
Klopt, wij zijn toen eind april gegaan en dat was net aan.
Qua weer was het er perfect maar het was wel moeilijk om een eilandentocht te boeken omdat de zee, niet aan het strand hoor, te wild zou zijn, dit werd echt van dag tot dag bekeken. April is opzich nog prima om te gaan maar vanaf 30 april sluiten veel winkels en accommodaties omdat het regenseizoen eraan komt, dit is eigenlijk in het hele gebied zo.
Dus tot eind april is het er goed te doen en nog gezellig maar na 1 mei kan je beter de andere kant opgaan omdat daar dan nog volop leven is.
8 jaar geleden
·
#20111
Ik heb een keer half juni op Koh Phi Phi gezeten.
Toen heeft het er flink geregend.

Druk was het er toen niet. Qua weer zou ik anders kiezen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!