vrijdag 26 december 2014
  3 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Ik wil al heel lang naar Afrika. Ongeveer een week een safari, mooi strand, ontmoeting met de locals. Een nacht in een luxe safaritent lijkt me geweldig. We zijn met 2 volwassenen en 3 kinderen. Ik ben niet zo van de groepsreizen. Niet van het groepsgebeuren maar ook qua prijs vind ik dat nogal een issue; je zit dan zonder extra's aan de 15.000 euro. We organiseren vaak alles zelf maar dat lijkt me in Afrika best lastig. Dus hoe kunnen we betaalbaar op reis naar Kenia of Tanzania. Ik heb al wel gezien dat het huren van een huis in bv Kenia aan het strand niet eens zo heel erg duur is. Maar hoe organiseer je de rest? Wie heeft tips? Reisbureautje ter plekke? Of hoe deels wel zelf doen?
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17427
Hoi Chippie,

Onder volgende topic staat wat info over Tanzania: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.verrereizenmetkinderen.nl/Forum/viewtopic.php?f=118&t=2388&start=20#p12761"; onclick="window.open(this.href);return false;]viewtopic.php?f=118&t=2388&start=20#p12761[/url]<!-- l -->

Wij hebben gebruik gemaakt van http://www.opsafariintanzania.nl" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; en vonden het via hen goed te betalen (en hebben in hele luxe accommodaties gezeten, het kan dus nog goedkoper). Laat je niet afschrikken door de prijzen op de site, wij waren echt goedkoper uit.

Groetjes!!
9 jaar geleden
·
#17426
Wij zijn zonder kinderen ook zelf door Kenya, Oeganda en Tanzania gereisd.
Vliegtickets naar Nairobi en ter plekke met de bus of busjes reizen. Of met de nachttrein van Nairobi naar de kust. Of bij lokale reisbureautjes een excursie of vervoer boeken. Taxi's zijn er natuurlijk ook. Vervoer kost wel veel tijd als je het ongeorganiseerd doet. En als je een wildpark wilt bezoeken, dan heb je of eigen vervoer nodig of je moet een excursie boeken.
Eten is goed te betalen, maar hotels zijn óf heel goedkoop (en smerig etc) óf best prijzig. Toegang tot wildparken is heel duur.
9 jaar geleden
·
#17425
We zijn voordat we kinderen hadden naar Kenia en Tanzania geweest. Alles is ter plekke prima te regelen en een stuk goedkoper. Zelfs dan nog is Afrika alleen gewoon echt wel duur. Je betaald veel meer voor een hotel dan bijvoorbeeld in thailand en krijgt veel minder kwaliteit ervoor.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!